lauantai 12. syyskuuta 2015

Ja vieläkin odotellaan.. kunnes!

Kyllä, yhdessä kasassa edelleen, kiitos vain kysymästä. Pikkuhiljaa alkaa hieman ärsyttämään kaikkien "mitä ihmettä, mikset ole vielä jakautunut" -kommentit. Jos tietäisin vastauksen, vastaisin välittömästi, sillä eihän nämä viimeiset päivät tahdo kulkea itsenikään mielestä eteenpäin oikein millään. Hyvällähän kaikki kyselee ja onhan se ihanaa, että niin moni myötäelää tätä raskautta mun kanssa, mutta kun itse alkaa olla kyllästynyt odottamaan, ei muiden ihmettelyt paljoa auta.

Kyllä mekin, ihan niinkuin kaikki muutkin, oletettiin, että Papu olisi jo onnellisesti sylissä tuhisemassa. Niin moni tekijä antoi niin ymmärtää. Esikoisen syntymäajankohta, toinen raskaus, lääkärikäyntien ja neuvolan toiveikkaat ennustukset ja monet lähestyvään synnytykseen viittaavat oireet.

EDIT. Tuota tekstiä taisin kirjoittaa perjantaina päivällä ja se jäi vähän kesken silloin. Tarkoitus oli jatkaa, mutta...

SUNNUNTAINA 13.09.2015 KLO 6.15 (RV 39+3) sain täydellisen poikani rinnalleni ensimmäistä kertaa <3 Koko perhe ollaan onnesta sekaisin ja nautitaan vauvakuplassa leijumisesta. Kerron teille synnytyksestä myöhemmin,  nyt nautin meidän perheen uudesta ihmeestä ja ensihetkistä.

1 kommentti: