keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Ristiäiset

Sunnuntaina 8.11, isänpäivänä, meillä vietettiin kuopuksemme ristiäisiä. Nimeä pohdittiin viime metreille saakka, mutta lopputulokseen olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Teimme Kimmon kanssa kaiken itse, joten voitte vain kuvitella, miten monta tuntia vietettiin torstaina kaupassa, perjantaina ja lauantaina sekä sunnuntai-aamuna hellan äärellä ja lauantaina myös mopit ja rätit kourassa. Mutta lopputulos oli kaiken vaivan arvoista. Itse tehdyt on aina itsetehtyjä ja säästyyhän siinä samalla melkoinen summa rahaakin, jos kakut olisikin tilattu esimerkiksi pitopalvelusta.

Itselleni omien lasteni juhlat on tärkeitä, enkä tahdo järjestää niitä 'vain vähän sinnepäin' -meiningillä, vaan tahdon panostaa niin paljon kuin suinkin vaan pystyn. Siitä toki seuraa melkoinen stressi, joka sitten purkautuikin juhlan jälkeen flunssana. Täällä siis vietellään edelleen sairastupaa,  kun esikoinenkin on ollut yskäinen ja nuhainen. Jos huomenna jo päästäisiin harrasteiden pariin. 

Itse juhla sujui hienosti. Juhlakalu itse oli rauhallinen ja tyytyväinen oma itsensä, kunhan masu vaan oli täynnä. Karkki taas nautti läheisensä huomiosta minkä ehti ja pisti vähän väliä show:n pystyyn. Mutta kaikki varmasti ymmärtää taaperoiden vaan käyttäytyvän niin. Kuopus sai itselleen ihanat ja varmasti läheiset kummit ja nimekseen Konsta Julius. Tarjottavat näytti maistuvan ja tunnelma oli ihanan rento ilman sen suurempia jäykistelyjä. Itselle jäi hyvä ja kaunis muisto tärkeästä päivästä. Toivotavasti se välittyy myös kuvista.

2 kommenttia: