keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Meidän viikko-ohjelma

Kuten olen kertonut, ollaan kohtalaisen meneväistä sakkia (tai äiti ainakin on!). Vaikka talosta neliöitä löytyy ihan riittävästi, kaatuu ne seinät päälle hyvinkin nopeasti, jos emme esimerkiksi sairauksien takia pääse harrastamaan, ulkoilemaan ja näkemään ystäviä. Kun ollaan terveitä, kuuluu meidän viikottaiseen ohjelmaan seuraavanlaisia rutiineja:

- Maanantaisin käydään Karkin kanssa riehumassa aikuinen-lapsi -jumpassa illalla. Todella kivaa pientä liikuntaa kummallekin tatami-salissa, jossa ei haavereitakaan satu villeimmänkään menon aikana. On kiva tehdä jotakin ihan kahdestaan.

- Tiistaisin on Karkin leikkitoiminta, ohjattua kunnan järjestämää hoitoa 3h/päivä, jossa ulkoillaan ja ollaan sisällä. Sillävälin me Konstan kanssa käydään aina salilla ja lisäksi ehdin usein joko käymään kunnolla kaupassa, siivoamaan tai laittamaan ruokaa.

- Keskiviikkona samoin kuin tiistaisinkin. Leikkitoimintaa ja kuntosalia. Tosin nyt ollaan Konstan kanssa käyty 5-kerran vauvajumppa - kurssilla kuntosalin sijaan, mutta jo parin viikon päästä on tämä mukava kurssi ohi ja palataan taas kuntosalin pariin.

- Torstaisin käydään seurakunnan muskarissa ja sen ohessa järjestettävässä perhekahvilassa. Kiva tapa nähdä muita paikkakuntalaisia äitejä ja lapsia.

- Perjantaisin käydään taaperojumpassa,  jossa lähinnä Karkki on liikkeessä. Usein vaunutellaan sinne ja takaisin, jotta samassa saa Konsta hyvät unet, äiti liikuntaa ja kaikki ulkoilua.

Tässä ne oikeastaan ainoat rutiinit, jotka meillä viikottain toistuu. Muutoin on päivät hyvinkin erilaisia.  Onko muilla kotiäideillä vastaavaa ohjelmistoa viikkoon?

2 kommenttia:

  1. Meillä on vauvauinti maanantai-iltasin ja siinäkin tuntuu olevan liikaa aikataulua. :'D meneväisiä ollaan tosin mekin. Joku kerta pitäisi treffata!

    VastaaPoista