torstai 23. huhtikuuta 2015

Kirje tyttärelleni

En voi uskoa, että siitä on jo kaksi vuotta, kun saavuit ja muutit maailmani. Näytit minulle, mitä todellinen, vilpitön ja aito äidinrakkaus on. Se on jotakin niin syvää, ettei sitä lapseton nainen voi käsittää. Mikään tässä maailmassa ei ole yhtä tärkeää kuin sinä ja voisin tehdä puolestasi ihan mitä vain. Olet maailmani, elämäni, kaikkeni.

On ollut uskomatonta huomata, miten suuria tunteita voin kokea sinun kanssasi. Kukaan muu ei vastaavanlaisia saa aikaan minussa. Voin iloita suunnattomasti hyvinkin pienestä eleestäsi tai myös hermostua sinulle hyvinkin turhista asioista. Liikutun katsellessani touhujasi ja koskaan aiemmin en ole pelännyt kenenkään puolesta yhtä paljon. Murehdin ja huolestun päivittäin, koska olet minulle niin valtavan rakas. Ennenkaikkea kuitenkin iloitsen ja nautin seurastasi, ja ikävöin, kun en ole kanssasi. 

Olen aina pakahtua ylpeydestä, kun näen sinun oivaltavan, oppivan ja harjoittelevan jotakin uutta. Liikutun kyyneliin, kun osoitat ihanilla hellyyden osoituksillasi rakkautta minulle ja isällesi. Saat minut nauramaan ja on ihana oppia tuntemaan sinua ja tulevaa persoonaasi päivä päivältä enemmän. 

Toivon sydämmeni pohjasta sinulle vain ja ainoastaan pelkkää hyvää ja onnellista elämää. Olen huolesta sekaisin, jos sairastelet, ja teen kaikkeni, jotta voisit paremmin. Tahdon tarjota sinulle elämyksiä ja iloja elämään. Tahdon elää kanssasi hetkessä ja silti odotan, kun näen sinun kasvavan, ottavan isosiskon roolin ja nauttivan elämästä. Saat olla juuri sellainen, kuin tahdot, äidin rakkaus ei koskaan muutu.

Sinun ansiostasi olen oppinut itsestänikin hyvin paljon, löytänyt oman paikkani maailmassa. Löytänyt ne todelliset elämän arvot, oppinut olemaan kärsivällisempi, armollisempi ja epäitsekkäämpi.
Kiitos, että tulit rikastuttamaan elämääni. Teit siitä täydellisen ja ehjän. 

Onnea rakas Karkki 2-vuotta!


4 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitus! <3
    Ja paljon onnea Karkille! :)

    VastaaPoista
  2. Oi ihana !ja onnea vielä pienelle kamulle! <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis kirjotus 😍 täällä ihan lukijakin liikuttuu. Onnea Karolle! 😊

    VastaaPoista