perjantai 10. huhtikuuta 2015

Viikonloppuintoilua

Aurinko<3 Voiko mikään aloittaa perjantai-aamua paremmin. Fiilis nousee kattoon jo pelkästä ajatuksesta, että on perjantai ja viikonloppu edessä, mutta tuo ihana ihana aurinko on vielä piste i:n päälle. 
Meillä on huippu viikonloppu edessä. Vaikka Kimmo jää ahkerana töihin koko viikonlopuksi, en olen siitä nyt kovinkaan harmissani, koska meillä on Karkin kanssa niin kivoja juttuja tiedossa. Tänään nähdään meidän ystäviä Heidiä ja V:tä töiden jälkeen luultavimmin taas ajankanssa ja herkutellen & auringosta nauttien. Huomenna me mennään Ymmin kanssa jälleen piknik-risteilylle herkuttelemaan, leikkimään, nauttimaan ja toivottavasti vähän myös kannelle kevään tähän asti lämpimintä päivää ihastelemaan. Sunnuntaina toivon hartaasti, että voidaan nähdä pitkästä pitkästä aikaa Katia ja poikia päivävisiitin
merkeissä. Aika täydelliseltä kuulostaa mun viikonloppu, eikö?! Treenaaminen jää nyt vähemmälle, mutta olkoon se välillä sallittua. Onneksi on kotipainot ja crosstrainer, niillä olenkin heilunut kohtalaisen ahkerasti kotona Kimmon olleessa porvoossa.

Nautinnollista ja aurinkoista viikonloppua myös sulle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti