perjantai 3. huhtikuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Viimeinen viikko on taas ollut melko hektinen ja tämän vuoksi blogi on vietellyt hiljaiseloa. Emme päässeet vieläkään sairastelukierteestä, ja mukavan viikonlopun jälkeen seuraksemme saapui öitä valvottamaan korvatulehdus. 
Ehdittiin kuitenkin viettää välissä kiva viikonloppu perheen kesken. Kerrankin ehdin tehdä kaikki kolme sali-treeniä ja sain nukuttua tarpeeksi. Lauantaina käytiin päivällä pizzabuffassa herkuttelemassa ja leikkimässä oikein ajan kanssa perheen kesken ja illalla päästiin Kimmon kanssa vihdoin katsomaan se kuuluisa luokkakokous-leffa. Ja olihan se hyvä! 
Arkiviikko kului valvoessa öitä kipeän lapsen kanssa. Onneksi Karkin ukki mahdollisti mun töissäkäynnin, sillä en olisi millään kehdannut olla taas pois. Sain myös siskosta ja ystävästä viikolla iltaseuraa ja onneksemme Kimmokin tuli porvoon työmaalta jo keskiviikkoiltana kotiin pääsiäisen viettoon. 
Torstaina mulla olikin raskauden ensimmäinen lääkärineuvola ja viikkoja poksui kasaan jo 16. Kaikki oli hyvin ja elämää saa jatkaa normaalisti, kiva niin! 
Torstaina alkoi myös lyhyehkön työpäivän jälkeen perheen yhteinen neljän päivän mittainen pääsiäisloma, ihanaa!! Tähän mennessä ollaan lomalla vietetty aikaa perheen kesken, nähty sukulaisia ja ystäviä, herkuteltu hyvällä ruoalla ja ihanilla herkuilla, olen treenannut joka päivä, ulkoiltu sään salliessa, olen käynyt elokuvissa siskon kanssa, käytiin riehumassa mehukattimaassa ystävien kanssa ja vaikka ja mitä muuta mukavaa rentoa puuhaa. Vielä on lomaan mahtumassa itse tehtyjä hamppareita, perhettä ja sukulaisia, ystävä, treeniä ja rentoa oleskelua. Onneksi pääsiäinen lomineen on olemassa. Nauttikaahan tekin vapaista jos sellaisia olette saaneet! Loppuun kuvia viimeiseltä viikolta.















1 kommentti:

  1. Teillä on taas näyttänyt olevan kaikkea hauskaa tekemistä ja toivottavasti pysytte nyt sitten terveinä! :)
    Mun täytyy myös tuonne mehukattimaahan suunnata joku kerta pikkuneidin kanssa. Matkoihin menee busseilla kyllä ikävän paljon aikaa, mutta näyttää hauskalta paikalta! :)

    VastaaPoista