keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Mukava viikonloppu

Nyt ehdin taas hetken höpistä, joten käytän sen ajan kertomalla meidän viime viikonlopusta, joka oli kiva ja tapahtumarikas. Perjantaina startattiin auton nokka kohti Forssaa heti työ- ja hoitopäivän jälkeen. Karkki oli innoissaan ja hoki Tenhoa autossa muutamaankin otteeseen, taisi tytöllä olla jo ikävä ystäväänsä. Miten se voikin olla, että mua alkaa aina väsyttämään ajaessani autolla pidempää matkaa. Vaikka välillä paistoi jo aurinko ja välillä vettä tuli kaatamalla, ei se helpottanut yhtään sitä suoran tien ajamista. Perillä odotti kuitenkin herkulliset muffinssit ja kahvi, lapsethan rupesivat leikkimään keskenään välittömästi. Ilta kului lepposasti kuulumisia vaihdellen ja proteiinipizzalla & karkeilla herkutellen. Tenhon ja Toukon synttärilahja taisi olla mieluinen. Karkkikin jaksoi sinnitellä hereillä lähemmäs kello 23, jonka jälkeen painuttiin kaikki väsyneinä nukkumaan. 


Lauantaina aamulla syötiin kunnon aamupala muffinssien kera ja leikin lasten kanssa Katin valmistautuessa synttärijuhliin. Ennen lähtöä syötiin vielä pizzaa ja juotiin poikien kakkukahvit, olisi ollut kiva jäädä myös varsinaisiin juhliinkin, mutta valitettavasti meillä Karkin kanssa oli jo kiire seuraaviin askareisiin. Karkki sammui autoon välittömästi vähän lyhkäisten yöunien myötä ja äiti taisteli nukahtamista vastaan koko matkan. Kotona leivottiin mansikka-valkosuklaa-juustokakkua illan kemuihin. Neljän maissa veinkin jo Karkin mummonsa hellään huomaan ja suuntasin kahvien jälkeen siskoni luo. Siellä vietettiin "illallis-brunssia" naisvoimalla. Jokainen 10 naisen tiimistä oli tuonut tarjolle jotakin herkkua ja vitsit, miten hyviä juttuja me herkuteltiinkaan monta lautasellista. Osa otti myös alkomahoolia, osa ei, ja nauru raikasi niin että vedet valui silmistyä itse kullakin. Oli huippukivaa ja teki hyvää istua iltaa aikuisten naisten kanssa samalla herkutellen mahan vielä astetta pallommaksi. Yhtään en olisi alkoholia kaivannut, sen verran hauskaa oli muistella menneitä ilmankin. Puolen yön lähettyvillä heitin kotimatkalla innokkaimmat juhlijat jatkamaan menoa Turun yöelämään ja itse painuin kotiin nukkumaan. Tuntuu se iso omakotitalo aina yksin ollessa melko kolkolta ja jopa pelottavaltakin.







Sunnuntaina aamulla pohdin hetken väsyneenä klo 8, käyttäisinkö vielä omaa aikaani nukkumisen vai nousisinko reippaana salille, kun siihen on mahdollisuus. Päädyin jälkimmäiseen, vaikka herääminen tiukkaa tekikin. Onneksi, söin rauhassa herkullisen aamiaisen ja painelin salille treenaamaan hauista ja selkää. Silti olin hakemassa Karkkia mummon luota jo heti 10 jälkeen. Pakkohan se on myöntää että se ikävä jo kolkutti heti herätessä. Eikä tainnut olla yksipuolinen ikävä, oli tainnut Karkkikin ikävöidä äitiä, sen verran tiukasti tahtoi äidin auton kyydissä olla. Kotona valmistettiin salaattia ja 12 aikoihin tuli vanha amk-aikainen kaverini kylään. Syötiin salaatit ja vaihdeltiin kuulumisia. Leikittiin Karkin kanssa ja myöhemmin juotiin vielä kahvit. Karkki nautti huomiosta ja ajasta kotona ihan selkeästi. Pian tämän kaverin lähdettyä tuli Heidi ja V vielä meille. Karkki alkoi väsymään, koska päiväunia ei oltu nukuttu, mutta kohtalaisen hyvin saatiin siitä huolimatta Heidin kanssa vaihdeltua kuulumisia leikkien ja herkuttelujen lomassa. Kerrankin meni väsynyt tyttö nukkumaan ajoissa ja nukahti sänkyynsä hetkessä, joten sai tämäkin äiti vähän rentoutua yksikseen blogeja lueskellen ja Kimmolle soitellen.



Mukavan touhukas viikonloppu taas takana. Koska ohjelmaa oli sen verran paljon, ei me ehditty ihan hirveästi isiä ikävöidä, kotona kaksin kekkuloidessa olisi tilanne ollut ihan toinen. Mutta onneksi nähtiin paljon ystäviä, sen voimalla on tämäkin viikko lähtenyt vauhdikkaasti ja energisesti liikkeelle.

Kuvia olisi ollut taas vaikka kuinka jaettavaksi mm. Forssanreissulta, mutta siellä ne on kamerassa ja perheen läppäri Kimmon matkassa, joten joudutte jälleen tyytymään iphonekuviin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti