tiistai 26. toukokuuta 2015

Viikonlopun riennot

Meillä oli jälleen viikonloppu täynnä kivoja menoja, ja hyvä niin, mua kun ei ole tehty kotona nököttäjäksi alkuunkaan, ehkä sen on voinut jo postauksistakin päätellä. Toiseksi sitä isin poissaoloa ei niin hyvin huomaa,  kun pysyy koko ajan liikkeessä. 

Perjantaina ilma oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, joskin todella tuulinen. Vastatuulta uhmatakseni tahdoin kuitenkin päästä ulkoilemaan ja liikkumaan, joten me Karkin kanssa päädyttiin polkemaan Heidin luokse käymään. Perjantai menikin aika rennoissa merkeissä sen suurempia tekemättä. 

Lauantaina herättiin tapamme mukaan aikaisin ja syötiin rauhassa aamiaista. Jo ennen klo 9 vein tytön mumminsa kanssa leikkimään ja pääsin itse salille tekemään hauista ja selkää kaikessa rauhassa. Teki niin hyvää! Mummolassa kahviteltiin hetki ja pian olikin jo kiirus seuraavaan paikkaan. Kotona käännyttiin ja lähdettiin isomamman luokse käymään. Myös Minna tuli herkuttelemaan ihanilla letuilla ja muilla suussa sulavilla kahvipöydän antimilla. Isomamman kattaukset ei petä koskaan. Tästä jatkettiin myöhäisten päikkäreiden merkeissä matkaa kohti Hyvinkäätä. Tyttö nukkui tyytyväisenä koko parin tunnin matkan, ja kieltämättä kahvin ryystämisestä huolimatta painoi silmät kuskillakin. Perillä herkuteltiin porkkanamuffineilla ja teellä. Pian painuttiinkin talonyhtiön saunaan koko konkkaronkka. Lapset nautti vedestä ja aikuiset lämmöstä. Saunominen on tällaiselle "yksinhuoltajalle" harvinaista herkkua, yksin kun en oikein jaksa saunaa lämmitellä, koskaan kun ei voi tietää, onko Karkilla saunafiilistä juuri silloin vaiko ei. Illalla vielä nautiskeltiin Helin loihtimia herkkuja ja vaihdeltiin kuulumisia. 





Sunnuntaina aamutouhujen jälkeen lähdettiin puistoon leikkimään sateesta huolimatta, pieni happihyppely kun ei koskaan ole pahitteeksi. Lounastettiin Helillä ja juuri ennen lähtöä nautiskeltiin vielä parvekekahvit jäätelön kera auringossa. Karkki alkoi olemaan valmis päiväunille, joten oli aika lähteä kohti Turkua. Poikettiin vielä Papille pariksi tunniksi viettelemään aikaa. Kotiin päästyä oli tämä kaksikko taas aika väsynyt kivoista viikonlopun riennoista, joten ilta vietettiinkin kotona hääräillen ja sohvalla rentoutuen. 


Hupsua viikkkoa itse kullekkin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti