tiistai 21. heinäkuuta 2015

Viimepäivien touhuja

Sain hetken ihan omaa aikaa, kun Kimmo ja Karkki lähtivät käväisemään mummolassa. Istun pihalla viltillä nauttimassa kerrankin paistavasta auringosta, herneistä ja limsasta. Ihanaa, näitä ilmoja lisää kiitos.

Viime viikolla ehdittiin taas touhuta vaikka mitä, nauttia vapaista, nähdä kavereita, liikkua, syödä herkkuja, uudistaa kotia ja shoppailla vauvallekin vähän  vaatteita varastoon. En voi liikaa hehkuttaa sitä, miten mahtavaa onkaan taas olla kotona! Ja vielä kun kimmokin on lomalla, on astetta mukavampaa!

Vanhasta vierashuoneestamme tuli viime viikolla vierashuone-toiminnon lisäksi vähän niinkuin toinen olohuone ja äidin pienimuotoinen kuntosali. Hommattiin vuodesohva ja kotiteatterisarja, sekä jo olemassa olleiden crosstrainerin ja käsipainojen lisäksi Kimmon kouluaikana tekemä penkki ja siihen tanko painoineen. Aika huippua,  nyt voin treenata jo aika kattavasti juuri silloin, kuin mieli tekee! Myös vauvan huone on vähän edennyt. Kimmo kokosi sinne lipaston,  ripusti verhot ja kantoi kehdon sisään. Vielä on paljon tehtävää, kuten käydä kaikki huoneessa lojuvat vaatteet läpi, pestä vauvalle käyttöön tulevat vaatteet ja hommata joitakin vaatteita pienessä koossa vielä lisää, kuten housuja, yöpukuja ja sukkia. Vauvakirjakin on hommaamatta, sitäkin kun viimeksikin täytettiin jo innoissaan raskausaikanakin. Mutta pikkuhiljaa, tässä kun pitäisi olla vielä ihan hyvin aikaa, toivottavasti!

Viime viikolla käytiin kahdesti seikkailupuistossa, sekä ystävien että perheen kesken. Meillä kävi kavereita leikkimässä ja me käytiin muiden kavereiden luona leikkimässä. Tehtiin huippuja kirpputorilöytöjä ja leikittiin mehukattimaassa. Perjantaina saapui kauan odotettu leikkimökki isäni tilaamana Virosta,  on se vaan upea! Grillattiin,  saunottiin ja mökkeiltiin.

Oma vointi on vaihdellut, välillä voisin juosta maratonin, toisinaan taas kävelykin on liikaa ja kylmä tuskahiki supistelujen kera vaivaa. Pääasiassa kuitenkin nautin raskaudesta hurjasti, vaikka välillä ikävöinkin jo omaa kehoani ja pientä nyyttiä jo syliin. Nyt tahdon kuitenkin antaa Karkille ja Kimmolle aikaa niin paljon kuin mahdollista, ennen kuin uusi perheenjäsen väkisinkin vie osan huomiosta. 

Kesäsäitä lisää kiitos! Miten siellä ollaan nautittu tästä vihdoin paistavasta auringosta?


Ystävykset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti