maanantai 6. heinäkuuta 2015

"Sitten lomalla ehdin..."

Niin koomista kuin se onkin, on ns loma-arkeni jopa kiireisempää kuin työarki. Missään nimessä en valita, on ihanaa saada tehdä haluamiaan asioita juuri silloin, kun siltä tuntuu. Ja itsehän tykkään menevästä ja touhuntäyteisestä elämästä.

Voisihan sitä ottaa lunkisti kotisohvalla, mutta jos tahtoo tarjota taaperolleen ulkoilua, hyvää ruokaa, uusia elämyksiä ja sosiaalista elämää, on päivät yhtäkkiä aivan täynnä ohjelmaa. Kivaa sellaista!

Lähiaikoina ollaan nautittu kaikki mahdolliset hetket tuosta ah, niin ihanasta auringosta! Melko monta superkaunista päivää se on jaksanutkin meille paistaa yhteen putkeen, ja nyt kuulenkin jo sateen ropisevan kattoon. Ollaan ulkoilu siis PALJON. Syöty ulkona, uitu ulkona, löhöilty ulkona ja liikuttu ulkona. Ollaan nähty ystäviä ja perhettä sekä sukulaisia. Olen päässyt salille niin yksin kuin miniapurinikin kanssa ja kävellyt lenkkejä tuplavaunujeni kanssa auringossa. Päässyt huippuhauskaan teatteriin ja käynyt Karkin & ystävän kanssa kupittaan maauimalassa ensimmäistä kertaa koko elämässäni (koko ikäni olen Turun seudulla asunut). Syönyt ihania kesäherkkuja, katsonut ohjelmia Kimmon kainalossa ja päässyt Kimmon kanssa kaksin illalliselle Naantalin rantaan. Mökkeillyt ja ihastellut ylipientä koiranpentua. Viettänyt valtavasti ihania hetkiä Karkin kanssa ja kastanut luonnonveteen talviturkin vasta nyt. Ihmetellyt valtavaa vatsaani ja sen sisällä aktiivisesti möyryävää ihmettä. Nukkunut välillä hyvin, välillä vähemmän hyvin.

Eikai tähän loppuun voi kun todeta, että olen kesäihmisiä henkeen ja vereen masun koosta riippumatta. Love my life! Toivottavasti teille muillekin on kesä maistunut ja antanut ainutlaatuisia hetkiä. Nautitaan aina kun se kaunis keltainen möllykkä jaksaa tuolla taivaalla meitä lämmittää.

Alelöytöjä
Alelöytöjä
Alelöytöjä
kesämaha ja omaa aikaa 

1 kommentti: