sunnuntai 23. elokuuta 2015

"Tuomio"

Nyt vasta ehdin taas Karkin leikkipuisto leikkejä seuraillessani kirjoitella ne kauan, kauan odotetut TYKSi-käynnin tulokset. Voitte ehkä kuvitella,  miten sain nukuttua edellisenä yönä ruhtinaalliset muutaman hassun tunnin yöunet, kun mielessä pyöri vaikka mitä kauhuskenaarioita valtavasta leikkausarvesta ja loputtoman pitkästä toipumisajasta. Ja kieltämättä ajaessani kohti TYKSiä koitin henkisesti valmistautua pahimpaan, kivuliaaseen kääntöyritykseen tai automaattiseen sektio - tuomioon.

Kaikki tämä oli kuitenkin onnekseni täysin turhaa, sillä kaikki osoittautuikin olevan varsin mallikkaasti. Vauva oli kääntynyt itsekseen raivo-tarjontaan. Hän on siro, hieman alle keskiarvon, arviolta noin 2700 g ja näinollen vatsan koko huomioiden myös olisi laskettuna aikana arviolta 3-3,5 kg:n keskiarvo-vauveli.  Kuitenkin Karkin syntymä ajankohta (RV 39+5) ja kohdunsuun tämän hetkisen tilanteen huomioiden lääkäri arvioi, ettei ihan sinne laskettuun aikaan asti tarvitsisi odotella Papua. Miten mahtavia uutisia sainkin! 

On ihan huippua, että on kaikki mahdollisuudet saada ainakin yrittää synnyttää alakautta ja että saan rauhassa jännittää, koska on sen maagisen ajankohdan aika. Olisihan se ollut tavallaan helppoa, jos ajankohdan tietäisi etukäteen, mutta toisaalta on se kutkuttava jännityskin aika kiva tunne. En malta odottaa, että saadaan Papu meidän maailmaan, ja täytyy toivoa, että tämäkin lapsi ajoittaa tulonsa yhtä täydellisesti kuin Karkki silloin isänsä sähköliiton lakko-päiviin. Jokin viikonloppu pian olisi aika täydellinen meidän tilanteessa!

2 kommenttia:

  1. mahtavia kuulumisia! On se niin jännää odottaa sitä hetkeä että koska lähtö koittaa. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, täällä jännätään kanssa, että koska on teidän vauvan aika tulla <3 Kyllä se pian! Ja ihanaa, että pääset kokeilemaan alateitse :)

    VastaaPoista