tiistai 30. kesäkuuta 2015

Lomapäivien kuulumisia

Täällä ollaan NIIIIN lomalla! Ihan huippua, mahtava tunne, kun mitään ei ole pakko, vaan vaikka touhuankin aamusta iltaan taukoamatta jotakin, teen niitä juttuja koska tahdon, enkä siksi, että on pakko. Pidän työstäni todella paljon, mutta onhan se silti aina "pakko mennä töihin" -fiilis. Nyt lomalla voin rauhassa tehdä päätöksiä extempore ja saan olla ulkona, jos tahdon! Joko uskotte että on ihan mahtavaa olla lomalla, etenkin, kun teidän peukut auttoi ja ilmat parani heti loman alussa. Huippua! 

Mitäs me sitten ollaan Karkin kanssa touhuttu? Lauantaina mentiin käymään Turussa järjestettävillä keskiaikamarkkinoilla. Ihmisiä oli todella, todella paljon, vaikka ilma olikin tihkusateinen. Nuo markkinat on ihanan tunnelmalliset. Niihin panostetaan ja saadaan luotua ihanan vanhanaikainen tunnelma ihmisten pukeutumisella, tuoksuilla ja rekvisiitalla. Meillä ei kovinkaan kauaa ollut aikaa markkinoilla pyöriä, mutta ehdittiin katsastaa nopeasti lapsille tarkoitetut leikkimahdollisuudet ja ostaa herkkuja, ihana karamelliomena ja paahdettuja manteleita! Tapahtumassa olisi viihtynyt vaikka kuinka kauan, mutta oltiin sovittu Ymmin kanssa ruokatreffit yhteen Turun seudun parhaimmista kebab-paikoista. 

Sunnuntaina vietettiin ihanan aurinkoista ja lämmintä päivää mökillä. Karkki sai polskia pienessä altaassaan monen monta hetkeä. Käytiin veneilemässäkin, mutta tänävuonna oli veneily Karkin mielestä pelottavaa, kun viime vuonna se vielä oli hauskaa. 

Maanantai vietettiin ystävien kanssa. Oltiin aamusta iltaan heidän luonaan, herkuteltiin, ulkoiltiin ja lenkkeiltiin kaikessa rauhassa. 

Tänään me ollaan käyty salilla, saatu hiekkalaatikko pihaan ja käyty alennusmyynneissä! 

Aika menee ihan hurjaa tahtia lomaillessa, päivän tunnit viuhuvat vain silmissä. Mutta nautin tästä kyllä täysillä! Nyt alkaa silmäluomet painaa, joten on paras painua nukkumaan, kun huomenna on taas vaikka mitä kivaa tiedossa! Toivotaan jatkossakin aurinkoa ja ihanaa lomailusäätä! Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti