torstai 12. helmikuuta 2015

Ihanaiseni mun <3

Näin ystävänpäivän lähestyessä ajattelin kertoa vähän mun rakkaimmista naisistani, tämän parempia ystäviä en voisi rinnalleni saada! Tiedän, että voin kertoa heille niin ilot kuin surutkin tulematta arvostelluksi, torjutuksi tai selkäänpuukotetuksi. Voin kertoa suurimmatkin salaisuudet ja luottaa niiden pysyvän vain meidän välisinä. Saan itkeä, nauraa tai kiukutella, saan olla oma itseni, nämä naiset eivät hylkää, kiitos siitä! 
Kaikkia ihania ystäviäni en tähän listaan luetellut, joten ethän loukkaannu, jos sun nimeä ei tästä listasta löydy, olet silti tärkeä! 

Heli:

Me ollaan Helin kanssa tunnettu jo reilun metrin mittaisista ujoista ala-asteelaisista asti. Välillä ollaan oltu kuin paita ja peppu, tiiviisti yhdessä päivästä toiseen, välillä taas välimatkan vuoksi harvoin kasvokkain, mutta silti ystävyys on säilynyt. Hyvä ystävyys kun ei laske tapaamisten määrää, sillä vaikka liian harvoin tavataan, ei välillämme ole kiusallisia hiljaisuuksia, vaan juttu jatkuu kuin oltaisiin viimeksi tunti sitten juteltu. Heli on ollut mukana mun iloissa ja suruissa, kirjaimellisesti ja fyysisesti, kulkenut matkassa mukana niin ala- kuin ylämäissäkin. Olen saanut korvaamatonta tukea kun olen sitä tarvinnut ja saanut nauraa ratketakseni milloin mitäkin ihmeellisiä seikkailujamme ja päähänpistojamme. Helissä arvostan järjestelmällisyyttä ja rutinoitumista, tahdonvoimaa ja maanläheisyyttä. Olen saanut kunnian olla Helin toisen pojan, Ronin kummitäti, ja pidänkin tätä suurimpana ystävyydenosoituksena, jonka voi vaan saada. Sitoohan tämä kunniatehtävä meitä koko elämän ajan toisiimme. 

Kummipoika <3

Heidi:

Heidin kanssa ollaan tutustuttu Kimmon kautta, kun aloin seurustella Kimmon kanssa kohta 8 vuotta sitten, tutustuin myös Kimmon kavereihin ja näiden tyttöystäviin. Alkuun nähtiin lähinnä vain kun miehetkin näki, mutta pikkuhiljaa todettiin jutun luistavan muulloinkin. Jumppailtiin ja biletettiin toisinaan kahdestaan, toisinaan porukalla, ja aina oli hauskaa. Mutta vasta lastensaannin myötä ollaan lähennytty todenteolla. Nykyään voimme avautua toisillemme  ihan mistä vain ja nähdäänkin yleensä viikottain. Kerromme toisillemme suurimmat salaisuudet emmekä tuomitse toistemme tapoja toimia, vaikka ne kuinka eroaisikin toisistaan. Meidän tytöistä on tullut tärkeitä myös toisillemme ja toisillensa, ja me tehdäänkin yhdessä kivoja asioita joko tyttöpoppoolla tai välillä myös isienkin kanssa. Meitäkin sitoo toisiinsa kummikuviot, isit kun ovat toistensa tyttärien kummeja, ei me voida välttyä toistemme seuralta tulevaisuudessakaan, emmekä sitä varmasti haluaisikaan! Heidissä arvostan vilpitöntä välittämistä ja arvostamista, rohkeasti omana itsenään olemista, toisten arvostelemattomuutta ja lojaalia ystävyyttä. 

Hulluttelua :)

Kati:

Melko "tuore" tuttavuus, mutta sitäkin läheisempi silti. Ollaan tavattu satunnaisesti juhannuksina yhteisen tuttavamme kautta, ja vasta kun facebookin välityksellä huomattiin, että meillä on viikon säteellä lasketut ajat, alkoi se meidän todellinen ystävyys. Asutaan eri paikkakunnilla, mutta tavataan yleensä kerran kuukaudessa, eikä niiltä tapaamisilta puutu iloa ja naurua, seikkailuja ja herkkuja. Kati onkin lähes aina mukana mun mitä ihmeellisimmissä ideoissa ja pidetään yhteyttä jatkuvasti facebookin välityksellä. Ollaan kumpikin kiinnostuneita niin ruoasta ja herkuista, kuin liikunnastakin ja näiden lisäksi meitä yhdistää yltiösöpö lastemme ystävyys. Katissa arvostan iloisuutta ja elämäniloa, spontaaniutta lähteä mihin vain keksin ikinä ehdottaakaan, yhteisiä intohimojamme ja rentoa asennetta. 

Ystävykset <3

Minna alias Ymmi:

On toki siskoni, mutta myös samalla hyvä ystäväni. Minnalle avaudun aina ensin kaikesta ja tiedän, että voin luottaa siihen, ettei asioita juoruta heti ympäri kyliä. Myös Minnan kanssa tehdään milloin mitäkin seikkailuja ja kokeillaan kaikenmaailman dieettejä ja urheiluja, vailla ennakkokäsityksiä. Ollaan koettu yhdessä paljon, paljon asioita ja lähennytty aina vain entisestään. Voin aina soittaa extempore Minnalle, ja lähes aina hän on messissä, ehdotanpa mitä vaan. Minna myös aidosti välittää mun rakkaimmastani, ja on tälle unelmien Ymmi-täti. Voidaan olla toistemme seurassa 100% oma itsemme, niin iloissa ja suruissa. Välillä riidellään, kuuluuhan se sisarussuhteeseen, mutta aina myös sovitaan. Toivotaan vilpittömästi toisillemme pelkkää hyvää aina, ja edesautetaan toinen toisemme onnellisuutta. Minnassakin arvostan heittäytymiskykyä, päättäväisyyttä ja tahdonvoimaa, vilpitöntä apua ja mahtavaa kummitätiyttä (voiko näin sanoa?!) mun tyttärelle. 



Karkki:

Viimeisimpänä, mutta rakkaimpana, mun oma Karkki. Ei varmaan tarvitse selittää, miksi hän on se kaikkein rakkain "nainen", jonka toivon olevan äiti-tytär-suhteen lisäksi tulevaisuudessa myös läheinen ja ymmärtävä ystävyyssuhde. 

Pusu <3

Kiitos teille kaikille ihanille naisille, olette mahtavia! Ihanaa, ihanaa ystävänpäivää jokaiselle ystävälleni <3 

1 kommentti:

  1. Ihana teksti! Varmasti tytöt arvostaa ja minäkin! Oot rakas 😙 t ymmi

    VastaaPoista