keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Viikkokatsaus # 7

Maanantaina menin tapani mukaan jälleen suoraan töistä salille. Tällä kertaa tein ensimmäisenä selkätreenin. Vaihdoin muutaman liikkeen toiseen ja sain aikaan ihan hyvän tuntuman selän puolelle. Loppuilta menikin kotona perheen kesken touhuten perus arkisia juttuja. 


Tiistaina menin töiden jälkeen Heidin kanssa kirpputorikierrokselle. Aloitettiin kierros lastenkirppari PikkuSiilistä. Mukaan tarttui vaikka ja mitä ihanuuksia Karkille koossa 86. Lähtiessä huomattiin tarjous; kaksi kirpparipöytää yhden hinnalla kaveruksille kahden viikon ajaksi. Ja tultiinkin siihen tulokseen, että tuohon hintaan voisi jo koittaa päästä eroon kaapeissa notkuvista liian pienistä vaatteista. Tästä jatkettiin viereiselle "normikirppikselle" ja tarttui sieltäkin mukaan muutamat vaatekappaleet äidille. Ihan onnistunut reissu siis! Vielä oli pakko päästä jatkamaan jutustelua, joten haettiin supermarketista jätskit ja nautiskeltiin ne höpötellen. Sitten olikin jo kiire näkemään omaa murua kotiin. Tyttö taisi innostua uusista vaatteistaan ja
meillä olikin mukava loppuilta kotona perheen kesken telkkarin äärellä. 


Keskiviikkona menin jälleen suoraan töistä salille. Vuorossa oli olkapäät ja ojentajat. Sain tehokkaan treenin aikaan ja etenkin ojentajat kunnon hapoille. Pikaisesti kotiin, jossa sain herkutella Kimmon tekemiä niiiiin hyviä rahkaisia proteiinilettuja. Pilttiä päälle ja nam, ihana terveellisempi herkku! Sitten kipinkapin Karkin kanssa jumppaan. Nyt ei kyllä sujunut yhtään, itku ja "eieiei" oli turhan herkässä, ja koko jumppa meni täysin ohi meidän osalta. Harmitti, kun väsähtäneenä sinne raahauduin, jotta Karkilla olisi kivaa. Ehkä sitten hiihtolomien jälkeen jumppa taas maistuisi, toivottavasti. Illalla istahdin vielä hetkeksi alas hinnoittelemaan Karkin vanhoja vaatteita ja huomasin, että edessä on melko iso työ, vaatteita kun tulee jostakin kaapinnurkasta vain koko ajan lisää. 

Torstaina Kimmo oli ihana, ja lupasi viedä Karkin tanssiin, jotta saisin hommia tehtyä enemmän. Kävin tanssin aikana kaikessa rauhassa salilla treenaamassa rintaa ja hauista. Tein uusia rintaliikkeitä nyt "kotisalillakin" ja sain kyllä hyvän tuntuman. Kotona tein meille syömistä ja aloin hinnoitella jälleen vaatteita. Pitkän ajan vietin vaatteiden parissa ja pian olikin jo aika siirtyä nukkumaan. Välillä tuntuu, että arkisin ei ehdi tehdä yhtään mitään. Vaikka todellisuudessa olisikin saanut aikaan paljonkin. 


Perjantaina töiden jälkeen menin yhden esimieheni järjestämään naisten blini-iltamaan. Tällä kertaa ilman Karkkia. Kerkesin juuri ja juuri syömään yhden herkullisen blini-pannukakun ja nappaamaan muffinssin jälkkäriksi, kun olikin jo kiire keilaamaan Papin ja Ymmin kanssa kiitoradalle. Meillä oli kivaa, vaikkei keilaus ihan sujunutkaan oppikirjan mukaisesti. Tunti hurahti äkkiä ohi. Kotona odotteli telkkari ja karkkia, loppuilta menikin lähinnä niiden parissa. Askartelin myös viimeisen ystävänpäiväkortin. 
 

Lauantaina eli ystävänpäivänä tapahtui niin paljon kaikkea kivaa, että tahdon tehdä päivästä ihan oman postauksensa, mutta päivä koostui näin lyhykäisyydessään perheestä ja ystävistä, herkuista ja Ideaparkista. 

Sunnuntaina aamulla syötiin Forssassa Katin luona rauhassa herkullinen aamiainen, jonka jälkeen lähdettiinkin huristelemaan jo kotia kohti. Kotona syötiin välipalaa ja pian lähdettiinkin ulkoilemaan Karkin kanssa kaksin, olihan sää mitä upein! Käveltiin reilun puolen tunnin vaunulenkki nauttien auringosta. 


Kotona pakkasin kimpsut ja kampsut ja lähdin salille. Tein jalkoja ja vatsaa. Sain todella, todella kovan hien pintaan ja hyvän treenin aikaan, mahtavaa, ehkä kävelylenkki ennen treeniä auttoi asiaan. Kaikkensa antaneena lähdin kaupunkiin perheen kanssa syömään. Veli täytti maanantaina 20-vuotta ja sen kunniaksi mentiin Dennikseen syömään. Ruoka oli mitä parhainta ja seurakin kelpasi oikein hyvin. Mahat pullollaan jatkettiin Minnan kanssa matkaa elokuvan alkua odotellessa Roberts Coffeeseen kahville ja juoruamaan kuulumisia. Pian alkoikin jo Vares. Tykkäsin kyllä leffasta, vaikka se tällaisen nössön mielestä olikin melko raaka ja pelottava :D Aiemmin ostettua karkkia ei saanut enää kovin paljoa alas ruoka-ähkyn jälkeen, ehkä ihan hyvä niin. Leffan jälkeen olikin kello jo niin paljon, että oli aika painua kotiin nukkumaan ja siirtymään kohti uutta viikkoa!


Mahtavaa, energistä ja toivottavasti aurinkoista viikkoa jokaiselle! 

2 kommenttia:

  1. Teillä on näyttänyt olleen kiva tuo viikko! :) Mun pitää varmaan etsiä joku ohje tuollaisiin rahkaisiin lettuihin, kuulostaa hyviltä. :)
    Mullakin on ollut suunnitelmissa käydä varaamassa kirpparipöytä jossain vaiheessa. Lastenvaatteet jää kyllä niin äkkiä pieniksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Usein meillä kyllä kivaa onkin, sopivassa suhteessa arkea ja juhlaa, liikuntaa ja lepoa. Mä olen ottanut ton reseptin täältä: http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/11/03/repaleiset-rahkapannukakut/
      Tolla sivustolla on tosi paljon hyviä reseptejä terveellisempään herkutteluun, kannattaa käydä kurkkaamassa! Kannattaa varata pöytä, vaikka hinnoittelu on aika työllistävää, on ihan kivaa saada taskurahaa uusiin vaatteisiin ja tilaa kaappeihin.

      Poista