torstai 19. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä

Tahdoin tehdä lauantaista ihan oman postauksensa, koska päivä oli niin kiva ja tapahtumarikas, ja kaikkine kuvineen olisi viikkopostauksesta tullut muutoin kilometrin mittainen. Aamulla herättiin herätyskelloihin aikaisen aikataulun vuoksi. Tahdottiin juhlistaa ystävänpäivää myös perheen kesken, joten Kimmo oli perjantaisella kauppareissullaan napannut meille astetta paremman aamiaisen matkaansa. Kyllä maistui, nami! Syötiin rauhassa sohvalla lastenohjelmia katsellen, se jos mikä on viikonloppuaaamuissa parasta, kiireettömyys. 



Pian olikin jo aika valmistautua lähtöön ja startata auton nokka kohti Lempäälää ja Ideaparkkia, jonne oli treffit sovittuna Katin perheen kanssa klo 11. Matka oli melko puuduttava, mutta sujui hyvin ipadin ja netflixin ansiosta. Harmiksemme Karkki ei tosin ummistanut silmiään hetkeksikään. 

Perillä aloitettiin päivä Arnoldsista. Herkuttelin limsaa ja cronutsin, nam! Lapset saivat lounaansa purkista samalla. Karkki sai jälkiruoaksi maistella myös vähän donitsia, ja kyllä maistui! Tilanteiden vuoksi Katikin sai hyvän syyn shoppailla lisää vaatteita. 

Arnoldsin jälkeen aloitettiinkin kiertelemään kauppoja läpi. Karkki oli väsynyt, muttei millään suostunut nukahtamaan matkarattaisiinsa. Mukaan tarttui uusi juomapullo ja pipo Karkille ja äidille 2 paitaa. Aikamme kierrettyämme, alkoi pieni näläntunne huikoa jo vatsassa, joten suuntasimme tiemme Coyote Bar & Grill -ravintolaan. Ravintola oli ihan täynnä, mutta onneksi saatiin pöytä, ruoka nimittäin oli odottamisen arvoista. Lapsille ostettiin lasten oma seisovapöytä, jossa oli todellisia herkkuja lapsille. Nappasin Karkille ison lautasen täyteen ja napsin siitä vähän itsekin omaa annostani odotellessa, hupsis!




Ja oltiinhan me aikuisetkin enemmän kuin tyytyväisiä annoksiimme.





Ja vaikka maha tuli todella, todella täyteen, olihan se hyödynnettävä ystävänpäivätarjous; kaikki jälkiruoat -50%. 


Tästä jatkettiin matkaa ruokakaupan kautta vihdoinkin funparkkiin. Lapset olivat jo todella väsyneitä, mutta ajateltiin kivan paikan piristävän. Hinnat olivat melko suolaiset meidän makuun, aikuinen kun joutui maksamaan 6 € sisäänpääsystä, joka sisälsi vain kupin kahvia, ei muuta. Naperoiden ranneke maksoi 11 €, ja meidän mineille ainut sopiva laite oli huollossa. Onneksi funparkissa oli kuitenkin sisällä hoplop ja poleteilla toimia laitteita, joihin ei niihinkään Karkki uskaltanut mennä. Johtui ehkä väsymyksestä, mutta tavallisesti niin reipas hurjapäämme ei oikein innostunut mistään ja lähinnä pelkäsi karuselliakin. Hoplop onneksi maistui ja saatiin me tyttö onneksi lopulta suostuteltua ajamaan isänsä kanssa autolla. Itse olisin tahtonut kaikkiin laitteisiin ja olisin viihtynyt funparkissa vaikka koko päivän! Kun Karkki on vähän vanhempi, on reissu tehtävä uudelleen, jos sitten laitteetkin kiinnostaisi. Ulkonakin taitaa kesällä olla funparkkiin jokin vesijuttu, joten ehdottomasti ensi kerralla kesäaikaan. Viihdyttiin kuitenkin kolmen tunnin ajan, jonka jälkeen oli jo pakko lähteä ajamaan kohti Forssaa. Karkki ja minä torkuttiin automatka, ja virtaa riittikin taas illalla vähän liikaakin, etenkin pikkuneidillä, kun nukkumaanmeno venyi yli 10. Perillä Kati taikoi meille iltapalaksi todella, todella herkullista pizzaa terveellisemmästä pohjasta ja proteiinipitoisista täytteistä. Maistui taas hyvin hoplopissa riehumisen jälkeen. Illalla pelailtiin vielä aliasta aikuisten kesken vähän herkkuja samalla napsien, kunnes väsymys vei voiton. 





Ystävänpäivämme koostui siis niistä tärkeimmistä; omasta perheestä, ystävistä, naurusta ja ilosta sekä nautinnoista. Täydellinen ystävänpäivä! Mitä teidän ystävänpäiväänne kuului? Oliko se yksi lauantai muiden joukossa vai vähän spesiaalimpi päivä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti