keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Viikkokatsaus # 8

Maanantaina menin töiden jälkeen pikaisesti pipahtamaan kirpparilla, jossa mulla on tällä hetkellä myyntipöytä. Vein uutta tavaraa myyntiin ja siivoskelin paikat  kuntoon. Tästä kotiin syömään ja valmistamaan ruokaa tulevaksi viikoksi. Siivoskelemaan ja leikkimään Karkin kanssa. Ilalla ehdin vielä treenata isältäni lainaan saamallani crosstrainerilla 30 minuuttia samalla syke-sarjaa ipadilta katsellen. Yhdessä pesulle Karkin kanssa ja ajoissa nukkumaan, ihanan rento perheilta näin viikon alkuun! 

Tiistaina hain töiden jälkeen Karkin ja tultiin kotiin syömään. Kimmon tultua töistä painelin salille tekemään selkää. Kiva, tuttu ja tehokas treeni tuli taas vedettyä. Kimmon sisko, Karkin serkku ja anoppi olivat meillä kyläilemässä ja loppuilta menikin iltapalaa valmistaessa, jälleen kerran kirpparitavaraa hinnoitellessa ja Karkin kanssa touhuillessa. 

Keskiviikkona piipahdin taas kirpputorilla töiden jälkeen laittamassa paikkoja kuntoon. Tästä kotiin syömään ja jälleen salille, vuorossa oli ojentajat ja olkapäät. Jälleen treeni kulki rutiinilla ja nautin omasta ajastani. Karkin jumppa oli peruttu hiihtolomien vuoksi. Tämäkin loppuilta meni kotona perheen kanssa touhuillessa. Tänään Kimmo olikin taas kotona Karkin kanssa (kuten koko loppuviikon), joten mua odotti taas ihanat rahkaisat proteiiniletut ja maukas salaatti. 

Torstaina riensin vauhdikkaasti töistä kotiin, koska tarkoituksena oli lähteä Karkin kanssa tanssiin. Toisin kuitenkin kävi, sillä Karkki oli kotona vasta heräilemässä päiväunilta ja kiukkuinen kuin ampiainen, joten jätin suosiolla tanssin väliin. Ei ole kiva kiiruhtaa väkisin kiukkuisen lapsen kanssa tanssimaan, kun tietää, ettei tuolloin siitä nauti kumpikaan. Pääsin siis torstainakin salille, ja tällä kertaa tein rintaa ja hauista. Saan rintaan aina todella hyvän poltteen aikaiseksi, saisimpa saman tunteen myös muihin lihaksiin! Taas loppuilta meni kotona perheen kesken aikaa viettäen. Melko kotipainotteinen viikko siis ollut. Mutta välillä hyvä niinkin, kun yleensä juostaan paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. 



Perjantaina oli hyvä fiilis heti aamusta alkaen, niinkuin lähes aina perjantaisin! Onhan se aina yhtä ihanaa kun se viikonloppu vihdoin koittaa. Töiden jälkeen oltiin sovittu treffit Heidin kanssa jälleen kirpparille. Katsottiin paikat kuntoon pikaisesti ja mentiin alakerran kaupan kautta meille. Vaihdosta Kimmo menikin T:n ja V:n luokse, joten me vietettiin tyttöjeniltaa Karkin kanssa. Tehtiin toast-leipiä ja "jälkiruoaksi" meillä oli ruissipsejä kera dipin, sekä erilaisia karkkeja unohtamatta salmiakkia. Vaihdettiin kuulumisia ajan kanssa. Aika hurahtikin vauhdilla ja pian olikin aika pyydellä isiä kotiin Heidin lähdettyä auttamaan seuraavan päivän valmisteluissa. Yritettiin päästä ajoissa nukkumaan, jotta jaksettaisiin lauantain pitkä päivä. 

Lauantaina koitti vihdoin kauan odotettu tyttöjen piknik-risteily Karkin ja Ymmin kanssa. Pakko tähän täsmentää, että ei, kumpikaan ei ole sortunut juomaan alkoholia, tämä oli pikemminkin vain herkuttelureissu Ymmin ensimmäisen dieettiosuuden päättymisen kunniaksi. Sattumalta samaan päivään Kimmon kaverit ehdottivat poikien piknik-risteilyä, joten Kimmo lähti pikniköimään eri laivayhtiöön tähtäimenään ehkä vähän eri asiat kuin herkut ja pallomeri. Aamulla heräsin tahtomattani jo klo 05.00 enkä saanut enää unta, joten tyydyin nousemaan ylös aamiaiselle katsomaan sykettä yle areenasta. Sitten valmistauduttiinkin rytinällä koko poppoo päivään. 



Pian lähdettiinkin nappaamaan Kimmon kaverit kyytiin ja vauhdilla satamaan. Siellä me treffattiin Ymmi ja tiet erkani eri yhtiöiden terminaaleihin. Meillä reissu alkoi odotetulla aamiaisella. Eikä se tälläkään kertaa pettänyt. On ihana nautiskella erilaisia leipiä ja maukkaita mehuja ilman kiirettä. Myös kananmunat eri muodoissa sekä jugurtit & jäätelö maistui varsin hyvin. Erikoista, että jäätelöä sai ottaa jo aamiaisella, yleensä se on kuulunut vasta buffetin yhteyteen, mutta jokatapauksessa, meidän onni oli että sitä aamiaisellakin sai ottaa. Mahat kylläisinä lähdettiin kuuntelemaan RokkiKukkoa. Karkki lähinnä kiipeili penkeillä eikä uskaltanut tanssimaan, mutta viihtyi silti varsin hyvin. Käytiin leikkimässä lasten leikkipaikassa ja ottamassa välissä kasvomaalaus, tällä kertaa perhonen, ettei aina sitä samaa Hello Kittya. Leikit jatkui, välissä taidettiin piipahtaa myös taxfreessa. Pian mentiinkin jo muumien tanssihetkeen. Karkki oli jo todella väsynyt, mutta Muumihumpan jaksaa aina! Tämän jälkeen loppuosuus tässä laivassa meni lähinnä Karkkia nukuttaessa, kun toinen taisteli unta vastaan melko sitkeästi. 


Toiseen laivaan siirryttyämme olikin heti Ala Carten aika. Tahdoin ehdottomasti näyttää Ymmille, miten paljon parempi tuo Grill Housen alku- ja jälkiruokapöytä pääruokana on verrattuna perinteiseen buffettiin. Samanlaisena herkullisten salaattien rakastajana siskonikin oli aivan myyty herkkupöytien äärellä. Saatiin syödä rauhassa, kerran Karkki heräsi ja itki lohduttomasti, mutta lopulta äidillekin selvisi, että tyttö tahtoi mennä vain jatkamaan uniaan. Syötiin parit lautaselliset sekä salaatteja & tapaksia kuin jälkiruokapöydän antimiakin. Mahat saatiin todella täyteen suussasulavia herkkuja! Yhden ainoan kuvan muistin ottaa viimeisestä lautasestani, joka sisälsi enää niitä vähän kevyempiä herkkuja kun maha ei enää muuta vetänyt. 


Tästä taidettiin jatkaa matkaa ostoksille ja Karkin herättyä paineltiin taas leikkimään. Illan aikana käytiin moikkaamassa vielä muumeja ja muutoin annettiinkin Karkin lähinnä leikkiä leikkipaikassa. Viimeiseksi tilattiin vielä Karkin kanssa yhteinen alkoholiton lastendrinkki, jonka hapot sai Karkin naaman taas hauskoihin irvistyksiin. 


Matka oli todella kiva, mutta väsyttävä. Kotiin päästyämme olimme Karkin kanssa kumpikin nukkumassa jo ennen kello 21. 

Sunnuntaina melkein heti herättyämme lähdimme Papin luokse aamiaiselle. Normaalistihan menemme syömään, mutta iltapäivän synttäreiden vuoksi meninme tällä kertaa kattavalle aamiaiselle vaihtamaan kuulumisia. Viihdyimme muutaman tunnin ajan ja pian lähdettiinkin kotia kohti. Kotona syötiin, siivoskeltiin ja hengähdettiin, kunnes oli aika lähteä V:n 1-vuotis syntymäpäiville. Herkuteltiin täytekakulla ja muilla herkuilla, Karkin mielestä parasta oli vaahtokarkit ja toisen saamat lahjat, ehdottomasti! Tästä lähdettyämme painelinkin vauhdilla pitkästä aikaa taas Lauran kanssa treenaamaan salille. Tehtiin jalkoja ja vatsoja, tällä kertaa myös kuvia napsien, joten jalkatreenipostausta tulossa lähiaikoina. Yhdessä saatiin sen verran tehokas treeni aikaan, että vieläkin takapuolessa tuntuu! Loppuilta meni sohvalla maaten ja tulevaan viikkoon valmistautuen. 

Mahdotonta saada hyvää kuvaa juuri päiväunilta liian aikaisin herätetystä taaperosta.




Kivaa kuluvaa viikkoa kaikille! Kumpa se kevät sieltä pian jo tulisi, lämpötilat alkaa ainakin kivasti pysymään jo plussan puolella, toivottavasti jatkossakin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti