tiistai 10. helmikuuta 2015

Viikkokatsaus # 6

Kuten jo aiemmin mainitsin, oltiin koko perhe enemmän tai vähemmän kipeitä maanantaina. Tämän vuoksi pidettiin raskaan työpäivän jälkeen piristävät vohvelikestit kotona perheen voimin. Muutenkin ilta meni pitkälti ruokaa valmistaessa ja sohvalla nenää niistellen ja telkkaria katsellen. Nuhassa olo on tylsää! 


 
Tiistaina vointi oli jo huomattavasti parempi, ja vähän harmitti, kun olin jo ehtinyt perumaan kivat "valmennusäiti-treffit" tältä päivältä. Noh, estettiin ainakin tartunta-vaara varmasti. Kotona odotti herkkuruokaa; eilen valmistettua ylikypsää possua ja Kimmon leipomia pita-leipiä. Kyllä mun kelpaa kun on hovikokki kotona. Ruoan jälkeen uskaltauduin kokeilemaan, kestääkö kunto zumbaamista, ja hyvin kesti! Riehuttiin Karkin kanssa ja innostuin vielä kävelemään paikallani telkkaria katsellen, taisi olla jo ikävä liikuntaa, vaikka olin vasta kaksi päivää ollut liikkumatta. Kevyestä on hyvä aloittaa ja kokeilla, miten flunssasta toipuva kroppa kestää. 


Keskiviikkona uskaltauduin menemään suoraan töistä salille. Tein selkätreenin ja sainkin aikaan tehokkaan tuntuman selkään. Flunssasta ei ollut tietoakaan ja oli ihana päästä taas oman ajan ja treenin pariin. Tästä energisenä kotiin syömään pikainen välipala ja vauhdilla Karkin kanssa jumppaan. Meillä oli jälleen kivaa, nautittiin yhdessäolosta ja kivasta puuhasta. Jälleen uusia kasvoja osallistujissa, kivaa, että ryhmä kasvaa kasvamistaan! Iltapalaksi herkkusalaattia.


Torstaina rynnättiin jälleen lähes samantien töistä pienen välipalan kautta tanssiin. Tällä kertaa tanssi ei sujunutkaan ihan niinkuin olisi pitänyt ja kävi pieni haaveri. Onneksi selvittiin vain säikähdyksellä. Loppuilta vieteltiinkin vain kotisohvalla röhnötellen. 



Perjantaina menin töiden jälkeen Lauran kanssa salille treenaamaan. Mulla oli vuorossa rinta ja hauis. Tein reilun tunnin mittaisen tehokkaan treenin ja opin muutaman uuden liikkeen rinnalle. Olipas tehokkaat liikkeet! Tästä kotiin herkuttelemaan k-kaupan herkkutorin annossalaattia kanalla, leipäjuustolla ja aurinkokuivatulla tomaatilla, niiin hyvää!! Pian Ymmi tuli meille ja mentiin tyttöjen kesken saunomaan. Saunan jälkeen katsottiin vielä silmät ristissä netflixistä leffa ja sitten nukkumaan. Kiva rentoiluperjantai. 


Lauantaina syötiin aamiaista kaikessa rauhassa aikaisin ja Ymmi lähtikin pian aamiaisen jälkeen. Itse rupesin leipomaan pullia ja siivoamaan asuntoa. Syötiin uunituoretta laskiaispullaa kera kylmän maidon, niin hyvää!! Tästä oli hyvä lähteä kunnon tankkauksen jälkeen salille kuluttamaan kaloreita Karkin mennessä päiväunille. Tein todella hyvän ojentaja-olkapää-treenin. Kotona valmistauduin ja pian jo vietiinkin Karkki iltahoitoon mummolaan. Tästä jatkettiin kaksin matkaa treffeille. Mentiin Morrisoniin syömään, joka oli aivan täynnä, johtuen tietysri syöhyvin-viikoista ja 10 €:n hampurilaisista. Onneksi mahduttiin mukaan, sillä ruoka oli jälleen kaiken odottamisen arvoinen. Ja myös pieni loppulasku, 22 €, lämmitti mieltä. Maha oli aivan täynnä, mutta koska emme uskaltaneet ottaa jäätelöitä morrisonissa ruuhkan ja rajallisen ajan vuoksi, käytiin perään leffan alkua odotellessa hesburgerissa pehmiksellä. Tästä elokuviin katsomaan viikossa aikuiseksi -leffa. Ostamani irtokarkit eivät enää kummallekaan kovin paljoa uponneet, mutta leffa oli katsomisen arvoinen. Haettiin Karkki hoidosta ja palattiin kotiin. Kiva ilta! Itse olin niin väsynyt, että menin lähes samantien jo nukkumaan. Ei sitä joka viikonloppu tarvitse onneksi yömyöhään valvoa. 



Sunnuntaina aamiaisen jälkeen rupesin jo kattailemaan lähes samantien pöytää uusiksi, kun yksi valmennusäideistä oli tulossa meille leikkitreffeille. Siivoskelin ja laitoin pöytää, ja kohta ovikello jo soikin. Meillä oli kivat pari tuntia kuulumisia vaihdellen ja tyttöjen touhuja seuraillen. 


Pian tämän jälkeen lähdettiinkin jo Papille syömään. Herkullinen lohi maistui niin
Äidille kuin tyttöllekin. Jälkkäriksi vein laskiaispullia. Parin tunnin hälkeen lähdettiin kotiin ja itse pääsin salille. Tein jalkoja ja vatsoja. Hyvän tuntuman sain aikaan. Kotona odotti lämmin sauna ja saunottiin koko perhe. Vielä iltapalaa ja telkkaria ja kohta mentiinkin jo nukkumaan. 

Kiva ja rento viikonloppu takana! Energistä tätä viikkoa kaikille!

Tällä hetkellä ei ole luonnoksia lojumassa ja pää lyö tyhjää, joten otan mielelläni postausideoita ja -toiveita vastaan. Kysykää ja ehdotelkaa, kiitos! 

2 kommenttia:

  1. Olisko tarkempaa postausta treenistä kuvineen?! Terveelisen ruuan postauksia?! Nyt on aika paljon ollu enemmän herkkuja ja hemmottelua ja perus perhearkea ni se vois olla kivaa vastapainoa luettavaksi. Nyt kumminkin on ne motivaatiot uv-lupauksista hiipumassa ni vois saada uutta poweria siheki saralle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi ja anteeksi pitkä vastausaika. Vinkkisi ovat hyviä, yritän päästä "luottokuvaajani" Lauran kanssa mahdollisimman pian vetämään yhteistreeniä, jotta saisin laadukkaita kuvia treenistä. Ja tähtään nyt jakamaan jatkossa myös niitä terveellisemmän ruoan vinkkejä. Kiva kun jaksat seurata :)

      Poista