tiistai 3. helmikuuta 2015

Viikkokatsaus # 5

Maanantaina menin jälleen suoraan töistä salille, jotta loppuilta jää perheelle. Nyt kun isi on ollut kotona ja Karkki saanut nukkua pitkään, on iltavalvomisetkin venyneet ja on turha enää kuvitellakaan menevänsä salille vasta tytön nukahdettua. Äiti saattaa mennä nukkumaan jopa aiemmin kuin tytär! Joten toistaiseksi on ollut helppoa mennä suoraan töistä salille ja painella sitten nälkäisenä valmiiksi tehdyn salaatin ääreen. Tein taas maanantain tapaan olkapäät ja ojentajat ja sainkin viikonlopun tankkauksien jälkeen aikaan hyvin tehokkaan tuntuisen treenin. Iltaa vietettiin perheen kesken kotosalla toistemme seurasta nauttien. Iltapalaksi taioin herkullista munakasta. 

Tiistaina mentiin mun töiden jälkeen koko perheen voimin Caribiaan uimaan. Maanantai-iltana Karkki jo juoksi ympäri taloa uimapuku kourassa innoissaan kiljuen "uimaa,uimaa..", joten arvatenkin oli mieluisa reissu. Innoissaan tyttö olikin ja oli ilo katsoa, kuinka paljon paremmin taas tuo tyttö jaksoi vedessä "yksikseenkin" peuhata, koko ajan ei enää tarvinnut olla kylkikyljessä. Välissä käytiin pukkarissa syömässä banaania ja ottamassa saunassa lämpöä, ja taas jatkettiin. Lähdettiin Caribialta kotia kohti vasta kuuden jälkeen ja nälkä olikin kaikilla jo valtava. Äkkiä siis kotiin tankkaamaan vatsat ja lepäilemään. Tuli kuitenkin vietettyä kivaa, vähän spesiaalimpaa perheaikaa yhdessä. 

Keskiviikkona menin jälleen suoraan töistä salille. Vuorossa oli rinta ja hauis. Taas sain tehokkaan tuntuisen treenin aikaan enkä olisi millään malttanut lähteä kotiin kellon käydessä liikaa. Pikaisesti kotiin nappaamaan jotakin suuhun, hakemaan Karkki ja eikun jumpalle. Taas Karkki malttoi juosta pienen kierroksen kannustusringissä ihan yksin, mutta muutoin jumppa meni vähän kiukutteluksi. Noh, aina ei voi olla hyvä päivä. Karkki kuitenkin selkeästi nauttii meidän kahdenkeskisestä ajasta ja niin nautin minäkin. 

Torstaina kiireen vilkaan kotiin syömään pieni välipala ja sitten Laura jo hakikin meidät heidän kyydissään tanssiin. Tanssissa meni ihan kivasti ja Karkki tykkäsi leikeistä. Kotiin tultuamme päätin kuntoilla ja stepata jälleen (tällä kertaa lasten allaskorokkeen päälle) gossip girliä katsellen. Rattoisasti meni 40 minuuttia ja hiki todellakin tuli, sen verran korkea tuo meidän minitytön koroke on. Karkin kanssa yhdessä suihkuun ja iltapalalle. Kiva perhepäivä tämäkin. 

Perjantaina alkoi aamu vähän ikävästi kipeällä kurkulla ja 30 minuuttia pommiin nukkumisella. Ehdin kyllä töihin, mutta olo huononi päivän mittaan. Työkaveri väitteli itsensä tohtoriksi ja osa päivästä menikin väitöstilaisuudessa. Olin suunnitellut meneväni salille töiden jälkeen, mutta jätin suosiolla väliin kun olo oli vähän mitä oli. Kotona odotti todella flunssainen Kimmo ja mentiinkin herkkukaupan kautta suunnitelmien vastaisesti kahdestaan Karkin kanssa Heidin luokse. Siellä olikin jo pizzataikina kohoamassa. Tehtiin herkullista pizzaa ja syötiin mun tuomia jälkkäreitä (ruissipsejä ja salmiakkia). Juoruttiin ja lapset leikkivät keskenään. Kiva ilta kaikenkaikkiaan ja aika meni hurjaa vauhtia eteenpäin. Sairasteleva isikin sai sentään pizzaa tuliaisiksi. 

Lauantaina aamulla oli vointi taas melko hyvä ja rennon & runsaan aamuaisen jälkeen suuntasinkin tieni salille. Teki mieli tehdä jalkoja, joten tein tehokkaan jalkatreenin kera vatsojen ja kulki todella hyvin. Taaskaan en olisi malttanut lähteä kotia ja suihkua kohti. Kotona siivousta ja pian lähdettiinkin herkuttelemaan Victoryyn. Olen varmaan aiemminkin maininnut tästä syntisen hyvästä ja edullisesta pizza- ja kebabbuffetista, jonka kruunaa hyvä leikkipaikka lapsille. Karkki paineli innoissaan väsymyksestä huolimatta koko ajan leikkipaikassa ja me nautittiin herkkuja monta lautasellista rauhassa. Niiin hyvää! Tästä suoraan kauppareisun kautta Ymmille kahville. Karkki jäi Ymmille yökylään, kun me suunnattiin tiemme kaveriporukalla hohtokeilaamaan. Oli todella hauskaa pitkästä aikaa ja kaksituntinen hurahtikin todella nopeasti.


Tästä suunnattiin koko konkkaronkka meille jatkamaan iltaa. Järjestettiin jälleen ilta nyyttärimeiningillä ja kaikki olikin taas taikonut ihania herkkuja. Kiva ilta kului vauhdikkaasti, ainut vaan että flunssainen olotila hiipi koko ajan yhä paremmin esiin ja oli huononi koko ajan. Puoli 2 aikaan oli pakko luovuttaa ja kömpiä sänkyyn.



Sunnuntaina herätessä oli olo kuin aura-auton alle jääneellä. Flunssa oli saapunut tähänkin kehoon, ei kiva!! Aamiaisen jälkeen suuntasin ikävissäni äkkiä Ymmin luo hakemaan Karkkia. Juotiin kahvit ja lähdettiin kirpparille. En tehnyt sen suurempia löytöjä, mikä jäikin vähä harmittamaan. Ehkä ensi kerralla sitten. Kirpparilta suunnattiin suoraan Papin luokse syömään poronkäristystä, nam! Jälkkäriksi vein eilisestä jäänyttä kakkua ja keksejä, hyvin kelpasivat kavereiden luomukset. Vaihdettiin kuulumisia ja naureskeltiin Karkin juttuja; mm. eno uuniin. Tästä mentiinkin kotiin potemaan flunssaa. Kiukkuisena flunssasta tuli taas sellainen olo, että voisin syödä kaikki maailman herkut. Joten eiköhän me pistetty pizza uuniin kaapeista löytyvistä aineksista. Sai siitä eväätkin kätevästi töihin. Jälkkäriksi suklaalevy puoliksi sohvalla uutta yhteistä sarjaa tuijottaen. Aloitettiin katsomaan Netflixin omaa sarjaa, Orange is new black ja jäätiin totaalisen koukkuun. Välillä on kivaa, kun löytyy sarja, josta molemmat tykkää, se jos mikä on harvinaista herkkua meillä! 


Toivottavasti me parannutaan äkkiä ja voidaan taas nauttia hengittämisestä! Jäi kyllä harmittamaan, että selkätreenikin jäi välistä sairastelun vuoksi, voi kurjuus! Pysykää terveinä kaverit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti