sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ihana, ihana viikonloppu!

Kuten ehkä otsikostakin voi päätellä, oli mun viikonloppu aivan täydellinen. Tässä Karkin kylpemistä vahtiessani ajattelin aloittaa maraton postauksen siitä, mistä kaikesta täydellinen viikonloppu koostuu. Voi olla, ettei tämä postaus ihan hetkessä valmistu, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös!?

Perjantaina kivasti kuluneen työpäivän jälkeen uskaltauduin suuntaamaan flunssan jälkeen ekaa kertaa salille. Päätin jakaa treenitaukoa vähän uuteen uskoon, kun nyt Kimmon ollessa urakkatöissä on mun pääsy salille melko rajallista. Joten päätin aloittaa viikon jalka + rinta -treenillä. Voi miten ihminen voikaan nauttia siitä fiiliksestä, kun pitkästä aikaa ikäänkuin pääsee toiseen kotiinsa. Siltä se ainakin tuntui! Ehkä biljoonannen kerran taas totesin, että on se kuntosalitreeni vaan niin mun juttu. Treeni siis lensi eteenpäin ja flunssa unohtui sen siliän tien. 
Illalla Kimmon kummityttö V tuli meille yökylään, joten perjantai-ilta vieteltiin kotona tyttöjen touhuja seuraillen. Itsellemme teimme Kimmon kanssa herkulliset salaatit ja dippivihanneksia, ettei aina tule sitä karkkia naposteltua perjantaista sunnuntaihin. Hyvää oli ja rauhallinen ilta päättyi ajoissa nukkumaan menoon. 



Lauantaina kutsuin Heidin meille samalla brunssille, kun kävi hakemassa V:n kotiin. Kimmo oli ostanut herkullisia erilaisia sämpylöitä ja dallas-pullapitkoa, kyllä kelpasi herkutella ja istuskella aamiaispöydässä kaikessa rauhassa nautiskelemassa. 


Pian Heidin lähdettyä pääsin lähtemään salille Kimmon ja Karkin mennessä vaunuillen mummolaan siksi aikaa. Tällä kertaa tein selkää ja hauista. Taas olisin viihtynyt vaikka miten pitkään ja nautin suuresti treenaamisesta. Ei sovi edes viikon mittaiset tauot mulle, hirveä ikävä kunnon treeniä ehtii tulla sitä ennen. 
Mummolassa kävin herkuttelemassa karjalanpiirakoita ja nappaamassa K:t kotiin. Kipinkapin suihkuun ja sitten olikin jo aika nähdä Minnaa Myllyssä shoppailun merkeissä. Pääsin viettämään omaa aikaa, kun Karkki jäi kotiin. Kierreltiin vaatekauppoja ja herkuteltiin kahvilassa, otin suurta herkkuani jäälattea. Mulle mukaan tarttui paita ja housut, sekä kosmetiikkatuotteita hyvässä alessa. 
Kotiin päästyäni odotti mua iso yllätys. Jo pihalla lepattavasta ulkotulesta päättelin, että taitaa olla jotakin kivaa syntymäpäiväyllätystä tiedossa. Koti oli valaistu vain kynttilöin, herkullinen tuoksu tavoitti nenäni ja rauhallinen, romanttinen musiikki soi hiljaa taustalla. Pöytä oli katettu kauniisti ja Kimmo paisteli lehtipihvejä. Karkki oli viety mummolaan ja sauna oli kuulemma lämpeämässä. Oli ihanaa istahtaa siihen pöytään, saada juhlajuomaa lasi käteen ja vain nauttia palvelusta ja niiin herkullisesta ruoasta. Kimmo todellakin oli laittanut parastaan. Arvostan suuresti lahjoja, joissa on itse nähty vaivaa toisen eteen. Onhan ravintolassakin kivaa, mutta kyllä se aikaa ja vaivaa nähnyt täytetty paprika, salaatti ja lehtipihvi sulattaa sydämmen paljon paremmin. Nautiskeltiin rauhassa ja yllätti Kimmo mut vielä lahjallakin; jo piknikristeilyltä oli mulle napattu ihana, raikas ja juuri mun tyylinen hempeä tuoksu. Mahat pullollaan mentiin rauhassa saunomaan, ilman häiriötekijöitä, ja kyllä vaan sekin niin hyvää teki. Saunan  jälkeen oli piakkoin pakko hakea tyttö kotiin nukkumaan, mutta olihan Kimmo ajatellut illan ihan loppuun asti, sillä vielä oli irtokarkkipussi odottamassa telkkarin ääreen pääsyä. Täydellinen ilta, on mulla vaan niin ihanan yllätyksellinen ja upea mies rinnalla. 







Sunnuntaina heräsin jälleen ajoissa, musta on tullut niin aamuihminen, että järjestelmällisesti nukahdan väkisin iltaisin ennen kymmentä ja nousen aamulla ylös jo reippaana viimeistään ennen klo 7. Mitäköhän tulee seuraavasta kavereiden kanssa sovitusta mökkiviikonlopusta, kun pitäisi jaksaa valvoa aamuyöhön vähintään?! Noh, jokatapauksessa omien ja Karkin aamutoimien jälkeen rupesin leipomaan töihin synttärin kunniaksi mansikkavalkosuklaa-kakkua. Harmikseni ei liivatelehtiä ollutkaan kaapissa valmiina, kuten kuvittelin, ja jouduin välissä kurvaamaan läheiselle ABC:lle. Kakku kuitenkin valmistui, ja näin tiistaina kakkua jo maistaneena voin todeta sen olleen täydellistä, vaikka itse sanonkin. Tätä tarjoillaan ehdottomasti myös Karkin synttäreillä, sen verran prinsessamainen se oli niin maultaan kuin ulkonäöltäänkin! Tämän jälkeen korkattiin Karkin kanssa ihanan kevätsään kunniaksi fillarikausi ja käytiin pienellä pyöräretkellä. 


Tästä äiti pääsikin yksin kurvailemaan pyörällä kuntosalille olkapää ja ojentaja-treenin pariin. Taas maistui treeni ja oli tehnyt olo kaiken sen polkemisen ja treenaamisen jälkeen. 
Lähdettiin Karkin kanssa papin luokse syömään. Tarjolla oli herkullista entrecotea.


Ja jälkkärinä mua hemmoiteltiin Mbakeryn tv:stäkin tutulla mustikka-leivoksella ja veljen tyttöystävän sitruuna-kakulla, kyllä kelpasi!!



Ja "hemmottelihan" se Karkkikin äitiään pienonpimputuksella:


Kotiin päästyämme vähän siivoskeltiin ja löhöiltiin sohvalla sekä syötiin vielä aika herkullinen iltapalakin. 

Täydellistä! Toivottavasti sullakin oli yhtä mukava viikonloppu kuin mulla ja kivaa kuluvaa viikkoa ihan kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti