tiistai 17. maaliskuuta 2015

Katsaus tulevaisuuteen

En tiedä, kuinka moni on rivien välistä jo lukenut meidän tulevaisuuden "suunnitelmia", mutta nyt on VIHDOINKIN aika ne paljastaa..

Moni on ehkäpä ihmetellyt, miksen ole sen enempää superdieetistä ja sen edistymisestä kirjoitellut? Moni ihmetellyt herkkujen lisääntymistä blogin sisällössä? Ehkä olette ajatelleet mun vaan vähän laiskistuneen ja höllänneen ruokavalion kanssa, epäonnistuneen dieetin suhteen. Ja tavallaan niin on päässytkin käymään, pakko myöntää, mutta sille epäonnistumiselle on mitä parhain syy;



Kyllä, arvioidusti tasan puolen vuoden päästä tästä päivästä meidän perhe kasvaa yhdellä ainutlaatuisella perheenjäsenellä! <3 Emmekä voisi olla onnellisempia tästä ihanasta odotuksesta! Sormeni on syyhynnyt päästä kirjoittamaan myös tänne blogin puolelle raskaudesta, ja nyt vihdoin voin asian julkaista. Lupaan kuitenkin, ettei blogin sisältö tästä eteenpäin ole pelkkää vauvaa ja raskautta, sillä pyrin mahdollisuuksien ja himoja hammasta purren vältellen jatkamaan myös liikuntaa ja terveellisempiä elämäntapoja. Raskautta kuunnellen ja kunnioittaen. 

Rakkaudella hormonihuuruisin, pilvilinnoissa leijailevin ajatuksin Laura



8 kommenttia:

  1. Aaaawwww mikä ihana uutinen!! <3 Mä aina ihan herkistyn ku tulee tämmösiä uutisia! Hurjasti ja isosti onnea koko perheelle!<3
    Mä odottelen vielä opiskelujen loppumista, niin ehkäpä sitten meillekkin vihdoin saataisiin perheenlisäystä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) <3 Ollaan kyllä huippuonnellisia tästä!

      Poista
  2. Vau, onnea ihan hurjasti! :)
    Teidän esikoisestakin tulee varmasti ihana isosisko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Hänestä tulee varmasti ihana isosisko, kovin toistelee jo isosisko ja vauva sanoja, pusuttelee ja silittää mun mahaa.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) hirveän montaa viikkoa ei meillä ole lasketuissa ajoissa eroa ;)

      Poista
  4. Ihania uutisia, paljon onnea raskaudesta! :)

    VastaaPoista