keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Uusia tuttavuuksia

En muista, olenko koskaan maininnut, että yksi mun elämäni motoista on: kavereita ei voi koskaan olla liikaa. Tätä viljelen aika usein ympäriinsä, sillä kuka voi muka sanoa rehellisesti, ettei haluaisi yhtäkään mukavaa ihmistä elämäänsä rikastuttamaan enää lisää!?

Tämän aasinsillan kautta voin vannoa, että olen useammin kuin kerran maininnut meidän ihanasta "valmennusäiti ja -lapsi" poppoosta, me äidit siis tutustuttiin toisiimme jo raskausaikana perhevalmennuksissa. Ollaan edelleen treffailtu toisiamme ahkerasti ja ystävystytty toisiimme. Lapsemme viihtyvät toistensa seurassa aivan huippuhyvin ja olen todella iloinen, että olen löytänyt nämä huiput äidit mun ystävävikseni.

Tästä päästään vielä aasinsillalla itse asiaan. Nyt kun odotan toista lastani, toivoin löytäväni myös tälle lapselle samanikäistä seuraa ja itselleni samanikäisten lasten äitejä vertaistueksi,  kahviseuraksi ja ystävikseni. Jo heti plussattuani liityin vau.fi sivuston LA syyskuussa 2015 -ryhmään ja tätä kautta myös samannimiseen suljettuun facebook-ryhmään. Ryhmässä keskustelu on kiivasta ja on kiva seurata muiden samoilla raskausviikoilla odottavien oloja ja tilanteita.  Ryhmässä on kaksi muuta Turun seudulla asuvaa odottajaa,  joiden blogejakin olen ahkerasti lueskellut ryhmäkeskustelujen lisäksi. Kun ryhmässä otettiin puheeksi iso tapaaminen Tampereella,  ajattelin, etten ehkä sinne lähde, mutta olisi kiva tavata nämä lähistöllä asustavat tulevat äidit.

Niinpä me kolme sitten eilen treffattiin Turun keskustassa kahvilassa. Ja lähes heti jaettiin ajatuksia kuin vanhatkin tutut. Aika riensi vauhdilla ja juttua olisi riittänyt varmasti vaikka muutaman päivän putkeen. Todellakin toivon siis uutta tapaamista piakkoin ja toisiimme tutustumista lisää! Nämä mukavat naiset löydät näiden blogien takaa: Höyhenen kevyt ja Punainen leijona.

3 kommenttia:

  1. Eiköhän sitä uutta tapaamista saada sovittua! Kun äitiyslomat alkaa niin ei tarvii paljoa muuta tehdä kun treffailla! :D

    VastaaPoista
  2. Tunne on molemmin puolinen! <3 Niin kivaa oli tänäänkin taas treffata ja tytöillä hauskat jutut takapenkillä! :)

    Nähdään taas pian!

    - I&A -

    VastaaPoista
  3. Eiköhän sitä tosiaan saada uuttakin tapaamista sovittua. Minullahan on vain aikaa! :D

    VastaaPoista