perjantai 5. joulukuuta 2014

DIY - joulutaulut ja pöytäkoriste

Viime perjantain Ikean reissulta tarttui mukaan taas halpoja kehyksiä, joille ei vielä tuolloin edes ollut mitää tiettyä tarkoitusta; "kunhan ostin tulevaisuuden varalle kun halvalla sai". 
Myöhemmin töissä kuitenkin keksin kehyksille loistavan tarkoituksen; ne saa toimia näin joulun alla joulukoristeina ja joulun jälkeen sitten sisältö tulee olemaan jotakin muuta, toisin sanoen tein niistä monikäyttöiset ja vuodenajan mukaan elävät koristeet tyhjälle seinänpäitkälle. 

Printtasin tauluihin vain haluamani kuvat/tekstit ja valmista tuli. Helppoa ja edullista mutta kuitenkin kivan näköistä, ainakin mun silmään. Joulun jälkeiset kuvat/tekstit paljastan vasta loppiaisen jälkeen. 





Ikeasta mukaan tarttui myös 12-valon pattereilla toimiva valosarja ja joulunauhaa. Ja kun kotoa löytyi valmiiksi jo Ikean isoja kulhoja, sai näistäkin kivan koristeen pöydälle.  Edullista mutta kivan näköistä ja helppoa tämäkin.






Oletteko muut keksineet kivoja, helppoja ja edullisia joulukoristeita? Kaipaan lisää ideoita joulukoristeluun! 

2 kommenttia:

  1. ihania tauluja! :) Mä oon laittanut tommoset valot käytettyyn ja pestyyn läpinäkyvään isoon kurkkupurkkiin ja kurkkupurkin olen sitten koristellut hopeisilla tarroilla :) Voin koittaa saada viel' jonkinlaisen joulukoristelupostauksen aikaiseksi, niin näät tarkemmin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja toi kurkkupurkki kuulostaa hyvälle, postausta odotellessa siis!

      Poista