tiistai 30. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Huhhuh, miten pitkä postaustauko onkaan tullut ihan huomaamatta. Nyt on vaikeaa päättää, mistä lähtisi liikenteeseen. Tulkoon tästä sitten tämän hetken fiiliksistä jonkinnäköinen sekametelisoppa. 

Joulu oli täydellinen. Vaikka sen eteen käytettiin tuhottomasti aikaa ja nähtiin vaivaa, oli se todellakin kaiken sen arvoinen! Nyt kun "joutui" itsekin osallistumaan joulupöydän laittoon, oppi todellakin eri tavalla arvostamaan niitä valmiita pöytiä, joihin on aiemmin vain tyytyväisenä istahtanut tekemättä asian hyväksi mitään. Oli ihanaa yhdistää kahden eri "kantaperheen" joulutavat ja viettää joulua isommalla porukalla rennossa tunnelmassa. Joulu taisi merkitäkin jokaiselle nyt paljon enemmän, kun illan päätähtenä kirjaimellisesti esiintyi energinen pikkutyttö; lapset vain tekevät siihen joulun tunnelmaan sitä jotakin. Karkki oli elementissään, kun sai olla huomion keskipisteenä kaikkien läheistensä ympäröimänä. Voisin höpötellä meidän ihanasta joulusta ummet ja lammet, mutta ehkä haluatte kuulla myös jostakin muustakin, joten tässä muutamia kuvia meidän joulusta. 















Harmittaa, kun suurin osa joulun kuvista on digikamerassa, ja se ei ole saatavilla tähän hätään. Saatatte siis saada myöhemmin vielä toisen kuvapläjäyksen meidän joulusta, kunhan ehdin kuvat koneelle siirtämään jossakin välissä. 

Mites sitten treenien laita joulun tienoilla? Onnistuin olemaan kokonaiset 6 pv pois salilta ja keskittymään vain ja ainoastaan syömiseen. Tulihan sitä joulun pyhinä muutama juoksulenkki tehtyä ihanan talvisessa & aurinkoisessa säässä. Mutta pääasiassa on rentouduttu ja etenkin syöty koko tulevan vuoden edestä, ainakin melkein! 

Perheen kanssa on tullut vietettyä ihanan paljon aikaa ja tehtyä kivoja asioita. Ulkoiltu, leikitty uusilla leluilla, nähty tärkeitä ihmisiä ja käytiin me mehukattimaassakin riehumassa. 





Nyt ollaan taas hetki pieni arjessa kiinni, kunnes taas koittaa neljän päivän "uudenvuoden-vapaa". Siihenkin on tiedossa vaikka mitä mukavaa puuhaa ja yhdessäoloa! 

Tämän postauksen loppuun ei voi muuta sanoa kuin että on mun elämä vaan niin ihanaa ja onnellista! :) Toivottavasti tulevasta vuodesta tulee vieläkin mahtavampi kuin tästä, jos se edes on mahdollista. Ja sitä samaa toivon vilpittömästi myös jokaiselle teille! 


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti