tiistai 16. joulukuuta 2014

Viikkokatsaus # 50

Maanantai

Liikunta: kuntosalilla olkapäät ja ojentajat.

Muut puuhat: mammatreffit meillä. Lapset sairastelivat kovin ja vain yksi äiti & poika pääsi paikalle, mutta sitäkin hauskempaa oli seurata lasten leikkejä ja höpötellä rauhassa aikuisten juttuja glögin ja pipari-luumu-juustokakun kera. 

Ostin sunnuntaina Myllystä kivan neuletakin alennuksesta.


Tiistai 

Liikunta: juoksulenkki.

Muut puuhat: Heidi ja V meillä käymässä. Alkuun herkuteltiin glögillä ja juustokakulla rauhassa ja sen jälkeen lähdettiin vaunulenkille. Käytiin myös puistossa hetki leikkittämässä Karkkia. 

Karkki oli taiteillut hoidossa <3


Keskiviikko

Liikunta: aamusalilla tekemässä hauista ja rintaa.

Muut puuhat: työpäivän aikana käytiin liiton tarjoamalla lounaalla herkuttelemassa. Illalla käytiin koko perheen voimin ostoksilla. 

Myllyssä leikkimässä


Torstai

Liikunta: aamusalilla tekemässä selkää.



Muut puuhat: tänään piti nähdä yhtä kaveria meillä, mutta tämä peruuntui. Joten iltaa vietettiin perheen kesken. Kuunneltiin joululauluja ja paketoitiin lahjoja. Herkuteltiin glögillä ja pullalla ja leikittiin Karkin kanssa. Saunottiin koko perheen voimin illan päätteeksi ja pakkailtiin alustavasti tavaroita viikonlopun reissua varten. 



Perjantai

Liikunta: aamusalilla tekemässä jalkoja ja vatsoja.

Muut puuhat: tänään oli työpaikalla erityinen päivä, sillä eräs työkaverini väitteli itsensä tohtoriksi. Käytiin ajoissa lounaalla upseerikerholla syömässä niiin herkullista jouluruokaa ja siitä mentiin väitökseen. Kakkukahvien jälkeen kotiin valmistautumaan ja illalla väitöskaronkan jatkoille! Oli kivaa saada pukeutua taas ihanaan mekkoon. 

Valmistautuminen juhlaan on aina kivaa!


Lauantai

Liikunta: lepo.

Muut puuhat: aamulla pakkailtiin loput tavarat ja lähdettiin Kimmon vanhempien kanssa ajelemaan kohti Pyhtäätä Kimmon siskon Katjan luo. Matkalla pysähdyttiin jaloittelemaan ja tankkaamaan kerran. Matka sujui oikein mukavasti, kiitos ipadin ja netflixin, tyttö viihtyi hyvin. Perillä oli ohjelmassa leppoisaa yhdessäoloa ja Karkin serkkuun tutustumista. Karkki oli eniten innoissaan koirista, joita loppujen lopuksi oli paikalla neljä kappaletta. Myös hevoset oli kivoja, lampaat ja kanat ei niinkään kiinnostanut "irl". Mun tai Kimmon sylitellessä vauvaa, oli Karkki melkoisen mustasukkainen. Lauantaina nukuin päiväunet Karkin kanssa ja illalla saunosin naisten kanssa. Mummo otti Karkin viereensä yöksi ja me saatiin Kimmon kanssa kerrankin nukkua koko yö putkeen, niiin luksusta. 

Sunnuntai

Liikunta: lepo.

Muuta puuhat: tänään oli ohjelmassa Karkin serkun ristiäiset. Aamulla käytiin Karkin kanssa ulkoilemassa, jotta oltiin edes hetki poissa valmistelujen jaloista. Muuten oltiinkin auttamassa sen verran kun ehdittiin. Ristiäiset oli kivat ja poika sai söpön nimen. Herkut oli mitä parhaimmat ja niitä tulikin vedettyä niin että napa poksui. Kunnon hiilaripömppis tuli taas esiin. Pian lähdettiinkin ajelemaan kotia kohti. Vedettii koko matka putkeen ja tämä olikin Karkille jo liikaa. Jalat puutui niin, ettei tyttörukka pystynyt kotona kunnolla kävelemään ja oli itkuinen. Lisäksi Karkille kovan yskän seuraksi alkoi hiipimään entistä vuotavaisempi nokka ja lämpöä.Toivottavasti kyseessä on nopeasti ohimenevä tauti!  

Reissusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti