keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusivuosi ja uudet kujeet

Vuosi 2014 oli täydellinen. Se oli täynnä elämyksiä ja kauniita hetkiä, onnistumisia ja iloja. Sain seurata pikkuruisen tyttöni kasvua konttaavasta pikkuvauvasta määrätietoiseksi taaperoksi. Ihmetellä, miten voikaan pieni ihmisen alku oppia uutta niin nopealla tahdilla ja ymmärtää maailmasta jo niin paljon. Miten tuo pieni ihme voikaan olla niin fiksu ja täydellinen, ainakin äidin silmissä! Sain tuntea, miten suhteemme kehittyy päivä päivältä yhä syvemmäksi ja rakastavammaksi ja kokea, kun pikkuinen oppi myös osoittamaan rakkauttaan meitä kohtaan halien ja pusujen muodossa. Sain todeta, että olen onnekas kun Kimmon kanssa juhlistimme jo 7. yhdessäolovuotta pienellä irtiottoviikonlopulla Maarianhaminassa. Sain matkustaa myös koko perheen voimin 10 päiväksi Puerto de la Cruziin ja viikoksi Turkin Bodrumiin. Näiden seikkailujen lisäksi vuoteen mahtui monia, monia muitakin pienempiä seikkailuja viikonloppuisin milloin mihinkin.  Sain viettää vielä alkuvuoden tyttöni seurassa kotona ja palata sitten reippaana työelämään reilun vuoden tauon jälkeen. Olen saanut viettää ihania hetkiä tärkeiden ystävien kanssa ja seurata myös heidän onnenhetkiään. Olen onnistunut hyvinvointitavoitteissani varsin hyvin ja oppinut löytämään ne minulle sopivat keinot voidakseni hyvin.

Tottakai jokaiseen vuoteen mahtuu myös niitä vastoinkäymisiä, epätoivon hetkiä ja epäonnistumisia. Mutta onneksi vuodesta 2014 on päälimmäisenä mielessä vain suunnaton määrä ilon aiheita ja sitä voikin muistella hymyssä suin. 

Toivottavasti vuodesta 2015 tulisi vieläkin ikimuistoisempi, onnellisempi ja täydellisempi, kuin edeltäjänsä (jos se edes enää on mahdollista)! Teen itse ainakin töitä sen eteen, että ensi vuosikin olisi täynnä onnistumisia ja iloja! Pyrin asennoitumaan tulevaan vuoteen ilolla ja innolla. Teen lupauksia, jotka ovat mahdollisia ja kehittävät hyvinvointiani. Olen oma itseni ja pyrin olemaan myös ylpeä siitä! Lupaan keskittyä perheeseeni, hyvinvointiini ja ystäviini, mukavaan ja ilojen täyteiseen arkeen; tyytyväisyyteen.

ELÄMYKSELLISTÄ, TÄYDELLISTÄ JA ILOJEN TÄYTTÄMÄÄ ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2015 KAIKILLE TEILLE! 



1 kommentti:

  1. Ihanaa, että sielläkin on ollut onnistunut vuosi. Hyvää uutta vuotta teillekin! :)

    VastaaPoista