torstai 18. joulukuuta 2014

Rintaa ja Hauista

Tänään aamulla heräilin kohtalaisen pirteänä aamusalille ennen töitä. Tällä viikolla on taas ollut hieman kurkussa karheutta, mutta koska muuten on vointi hyvä, en ole antanut sen häiritä. Tällä viikolla olen koittanut jo päästä vähän joulumoodiin ja koittanut keventää stressitasoa hölläämällä tottumusteni ja tapojeni kanssa. Ruokailun suhteen olen tässä onnistunutkin vähän turhankin hyvin, herkkuja ollaan napaan vedetty jos jonkinmoisia. Liikunnassa mulla on ollut vaikeuksia keventää/vähentää, kun kerran olen tällainen kaikki tai ei mitään -persoona. Olen kuitenkin saanut höllättyä hieman painoissa salilla ja tehnyt vähän pidempiä sarjoja. Välillä pitää vain osata keventää kehittyäkseen! 
Pidemmittä puheitta; tänään sain olla yksikseni salilla, joten otin muutamia kuvia ja ajattelinkin kertoa tämän päivän treenistä tarkemmin.



Lämmittelin 10 minuuttia juoksumatolla. Aamuisin on kroppa melko kankeassa tilassa, joten vauhtia kannattaa nostaa fiiliksen mukaan, eikä repiä heti täysillä. 

Seuraavaksi tein vuorotellen:

- 3 x 8 tavallisia leuanvetoja


- 4 x 15-10 penkkipunnerrusta


Sitten tein yksittäisinä sarjoina:

- hauiskääntöjä mutkatangolla 4 x 10 


- rintaa smithissä vinopenkillä 3 x 10


- vasarakääntöjä irtopainoilla hauikselle istuen 3 x 10

- rintaa laitteessa 3 x 10

Ja vuorotellen seuraavia: 

- hauista alataljassa 3 x 10
- hauista kahdella taljalla 3 x 8



- loppuun vähän vatsoja rullalla. Alkuun koitan tehdä aina pientä liikettä suorin jaloin (tavoitteena onnistua joskus vielä niinkin loppuun asti), ja sen jälkeen rullailen polvet lattiassa. Välillä teen myös toes to bar -vatsoja leuanvetotangossa roikkuen, tehokasta tämäkin! Tästä pikaisesti astetta energisempänä kohti työpaikkaa! Energistä päivää teillekin!! 



-Laura

EDIT: tämä piti julkaista jo aamupäivällä, mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös?! Joten, kauniita unia ja energistä perjantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti