keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kiitollisuus

Vaikka koitan olla positiivinen ja ajatella, että negatiivisten asioiden keskellä on pakko tapahtua myös paljon hyvää, saattaa hymy hyytyä joskus näiltäkin kasvoilta ja mieli mennä matalaksi. Vastoinkäymisten keskellä on kuitenkin hyvä muistaa olla kiitollinen jo siitä, mitä on. 

Olenhan minä todellisuudessa todella, todella etuoikeutetussa asemassa maailmassa. Asun maassa, jossa musta pidetään huolta monin eri tavoin. Olen tietääkseni elämäni kunnossa ja kaiken varalta löytyy vakuutukset kunnallisen terveydenhuollon lisäksi. Mulla on ihana koti, täydellinen perhe, ruokaa, loistava työpaikka, ystäviä, ihana harrastus, monia arkea helpottavia tekijöitä (mm. auto), rahaa välillä hemmotella itseäni ja muita.... Mulla on siis kaikki enemmän kuin hyvin ja olenkin todella kiitollinen siitä! 

Muistakaa muutkin joskus mielen ollessa matalalla keskittyä myös niihin jo elämästä löytyviin tärkeyksiin, niiden ajattelu nostaa hymyn takaisin kasvoille yhtä nopeasti, kuin hymy hyytyikin. Iloista keskiviikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti