maanantai 8. joulukuuta 2014

Touhuntäyteinen viikonloppu

Perjantaina töiden jälkeen jäin Turkuun Minnan kanssa, koska olimme menossa Fitfarmin järjestämälle luennolle. Luentoa piti itse Jutta Gustafsberg kollegoineen ja saimme Minnan kanssa siitä jonkin verran uuttakin irti liittyen kuntosaliharjoitteluun. Aika kului äkkiä, kun aihe oli kiinnostava! Lisäksi aulassa sai maistella joitakin Fitfarmin omia proteiinituotteita. 
Luennolta kiidettiin kumpikin meille, sillä mulla ja Kimmolla oli kiire ystäväporukan pikkujouluihin ja Ymmi tuli vahtimaan Karkin unta. 
Pikkujouluissa oli kivaa, vaikken humaltunutkaan muiden mukana. Nyyttärimeiningillä koottu tarjoilupöytä ajoi todellakin asiansa ja herkuteltua tulikin aivan liikaa. Yöllä jouduin lähtemään ensimmäisenä, jotta unitunteja kerkeisi tulemaan edes muutama ennen Karkin heräämistä. 


Lauantaina aamulla käytiin vaunujuoksulenkillä Minnan kanssa. Ja pian lähdettiinkin jo Isomamman luokse kahville. Jälleen tuli kahvipöydän antimia ahmittua kaksin käsin ja silti vesi herahti kielelle, kun Kimmo kotona valmisteli maailman parhaita itse tehtyjä hampurilaisia kotona, kun tulimme. Lauantai-ilta menikin paksuillen erilaisia herkkuja napaan kotisohvalla linnanjuhlia katsellen. Välillä tälläinen rentoilukin omassa rauhassa on ihan kivaa, etenkin väsyneenä. 



Sunnuntaina paremmin nukkuneena aloitettiin päivä vaunukävelyllä koko perheen voimin aurinkoisessa säässä. Tästä me Karkin kanssa lähdettiin mehukattimaahan Heidin ja V:n kanssa. Karkki jaksoi painella samoilla silmillä 2,5 h ajan ilman minkäännäköistä väsähtämistä paikasta toiseen äiti perässään. Kivaa ja liikunnallista oli! 


Tästä kiidettiin Papin luokse syömään herkullista ruokaa. Leivottiin pipareita, kuunneltiin joululauluja ja syötiin herkulliset itsenäisyyspäiväleivokset. 
Tästä mentiin vielä Minnan kanssa myllyyn jouluostoksille. Löydettiin onneksi kaikki tarvitsemamme ja nyt alkaakin lähes kaikki lahjat olla kasassa. 
Illalla oli äiti aivan poikki pitkästä päivästä, mutta tyttö sen kun jaksoi.. Vasta 22.00 nukahti. 




Touhukasta viikonloppua seuraa erittäin touhukas arkiviikkokin, joten nyt peukut pystyyn että alkaa tyttökin nukahtamaan edes vähän aikaisemmin. Energistä viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti