tiistai 6. tammikuuta 2015

Uudenvuoden vaihde

Vuosi 2015 vaihtui jo melkein viikko sitten, mutta vasta nyt ehdin kertoa siitä teille. Lähdettiin viettämään uuttavuotta Forssaan ystäväperheen luokse. Kimmo ja Karkki hakivat mut suoraan töistä ja lähdettiin kaupan kautta matkaan. Perillä meitä odotti taas pullantuoksuinen keittiö ja kodikas juhlatunnelma. Miehet lähti lähes samantien rakettivaraston täydennysreissulle ja äidit korkkasi illan valkoviinilasillisilla. Miesten palattua oli ruoan aika. Syötiin pitaleipiä bullet chickenillä ja -porkilla, coleslawilla ja muilla vihanneksilla & kastikkeilla. Niiiiin hyvää! 







Tämän jälkeen käytiin ulkona lasten kanssa ampumassa muutama raketti ja katselemassa toisten raketteja. Karkki ei varsinaisesti pelännyt raketteja, muttei oikein niistä tykännytkään, käänteli päätään poispäin äänestä ja välkkeestä. Illan istäntä oli väsännyt hienon jätkänkynttilänkin. 


Tämän jälkeen oli lasten iltatoimien aika ja aikuisten kahvihetki. Voi nam, mitä herkkuja Kati olikaan taas loihtinut kahvipöytään. 


Kun kaikki kolme lasta nukkui, alettiin pelaamaan aliasta kera naposteltavien saunan lämpenemistä odotellessa. Hauskaa oli! 


Ensin miehet saunoi, ja tämän jälkeen naiset. Kesken naisten saunavuoron olikin jo aika mennä ulos vaihtamaan vuosi uuteen. Pyyhkeet päällä mentiinkin sitten ulos vaihtamaan vuotta rakettien ja kuohuviinin siivittämänä. Upeita raketteja ja naurun täyteisiä hetkiä. Niistä on hyvä aloittaa uusi vuosi! Saunottiin vielä hetki Katin kanssa ja jaksettiin me pelata aliaskin loppuun. 

Seuraavana aamuna ulkoiltiin reippaina lasten kanssa valvomisesta huolimatta ja syötiin kahvin kera herkkuja. 





Olipa mukava vuodenvaihde hyvässä seurassa, kiitos Katille, Teemulle, Tenholle ja Toukolle! 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti