maanantai 26. tammikuuta 2015

Ipanahippaamassa!

Kuten viikkokatsauksessa kerroin, oltiin Lauran, Adan ja Karkin kanssa edellislauantaina Logomossa lastenfestareilla. 


Oltiin paikalla ajoissa, heti yhdeksän jäljissä. Jätettiin vaunut parkkiin ja vaatteet narikkaan. Jo tuolloin oli kova tungos ja liikkuminen vilkkaan ja innokkaan minin kanssa toisinaan melkoisen hankalaa. Aloitettiin päivä muumien musiikkihetkellä ja tästä siirryttiin heti perään katsomaan Kengurumeininkiä. 











Käytiin leikkimässä peuhulassa ja kuuntelemassa heppa-satua. Mimiä ja Kukua katsomassa alkoi sekä äidit että lapset olla jo niin poikki ja nälkäisiä, että lähdettiinkin keskenkaiken hakemaan vaunut parkista ja kävelemään kohti ABC:tä. Kovasta tuulesta ja tärisevistä matkarattaista huolimatta sammui väsynyt Karkki samantien ja äiti saikin aloittaa ruokailun leppoisasti. Kyllä sitä olikin nälkä jo ehtinyt tulla! Pian heräsi vain pienet unet ottanut Karkkikin syömään. Adan vedellessä sikeitä vähän kauemmin, ehti Karkki tutustua myös ABC:n leikkipaikkaan ja me äidit hörppiä kahvia. Kuvut ravittuna talsittiin takaisin festareille. Enää ei viittitty narkikkaa maksaa uudelleen, joten jätettiin päällysvaatteet vaunujen mukana vaunuparkkiin. Mentiin katsomaan muumeja ja Karkki olikin ihan haltioissaan kun pääsi laulamaan ja heilumaan muumihumpan tahtiin. Loppuaika leikittiin vielä peuha-alueella, kunnes alkoi kaikki olla jo niin poikki, että oli aika lähteä kotia kohti. Päivä oli raskas, mutta sitäkin antoisampi. Oli ihanaa nähdä lasten ilo ja viettää päivää hyvässä seurassa ajan kanssa! Tällaisia juttuja saisi olla paljon, paljon enemmän! 




P.S. Ilokseni huomasin, että lokakuussa pidetään Logomossa vastaavanlainen tapahtuma, Ipana peuhut, joten niitä odotellessa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti