tiistai 27. tammikuuta 2015

Viikkokatsaus # 4

Maanantai meni jälleen samalla kaavalla, kuin useampi aikaisempikin. Niskasta kiinni niin ruokailujen kuin liikunnankin kanssa. Töiden jälkeen siis kotiin syömään ja siitä sitten sopivasti ruuhka-aikaan salille! Tehokas olkapää-ojentaja-treeni kuitenkin käynnistää viikon kuin viikon ja saa kehon jälleen nuutuneesta viikonloppufiiliksestä kohti virkeämpää olotilaa. Muuten ilta meni murujen kanssa aikaa vietellen.

Tiistainakin tahdoin viettää aikaa vain perheen kanssa kuntosalin lisäksi. Kävinkin heti töiden jälkeen tekemässä onnistuneen rinta-hauis-treenin ja loppuilta vieteltiin kotosalla yhdessä touhuillen. 

Keskiviikkona tulin töiden jälkeen kotiin syömään ja pian syönnin jälkeen aloinkin steppailemaan jälleen pyykkikorin kannen päälle 40 minuutin ajan (1 Gossip Girl jakso) ennen Karkin jumppaa. Pian liukasteltiin jälleen jumpalle. Tämä taitaa olla mieluisin harraste Karkille, joka on turhan innokas ryntäämään saliin jo ennen aiemman jumpan loppumistakaan. Nyt äiti oli ylpeä, kun Karkki uskalsi ensimmäisen kerran nimikannustusringissä juosta ihan yksin, ilman äitiä. Muutenkin jumppa sujui tällä kertaa erityisen hyvin, Karkki nautti kaikista tehtävistä ja keskittyikin jo tekemiseen vähän. Tälläkin kertaa oli uusia kasvoja mukana ja osallistuvia lapsia taisi olla 6 tai 7. 

Torstaina oli harrastevuorossa tanssi. Laura ja Ada tulivat meidän kyydissä ja menomatka ei ihan mennytkään niinkuin elokuvissa. Kiireellisen aikataulun vuoksi annoin Karkille välipalaksi banaanin taakse matkan ajaksi. Eiköhän tuo banaani kuitenkin jossakin kohtaa pudonnut, ja alkoi lohduton itku "aania,aania...". Tyttö oli ihan suunniltaan ja alku tanssistakin meni vielä itkua keräillen. Onneksi loppua kohden saatiin se ilokin välillä kasvoille. Ja oli hellyyttävä näky, kun nämä pikkuiset tanssivat kädet käsikkäin yhdessä toisiinsa turvautuen. Olin suunnitellut vielä illalla treenaavani jollakin tapaa, mutta voimat olivat sen verran vähissä, että jätin suosiolla väliin. Käytiin saunassa koko perheen voimin ja nautiskeltiin vain löhöillen. 

Perjantai ei alkanut unelmaolosuhteilla, kun aamu alkoi suuhygienistin penkissä. Onneksi hammaskiven poisto oli äkkiä ohi ja täysi kivutonta tällä kertaa. Olen siis onnistunut parantamaan suunhoitoani entisestään, hyvä minä! Töiden jälkeen suuntasin suoraan töistä salille tekemään nopean, mutta tehokkaan selkätreenin. Kimmo oli auttamassa T:tä, joten Heidi tuli tuuraamaan Kimmoa ja katsomaan Karkkia mun salin ajaksi. Loppuilta vietettiinkin Heidin ja V:n seurassa herkutellen. Meillä oli iso kasa dippivihanneksia, noitapillejä ja omenasipsejä. Kyllä niilläkin mahan täyteen ähkyyn sai vedettyä. Kivaa oli! 





Lauantaina nousin ylös kohtalaisen aikaisin, jotta kerkisin aamusalille. Nautiskelin kuitenkin aamiaisen ensin rauhassa, viikonloppuaamiaiset ilman kiirettä on parhautta! Salilla olin jo yhdeksän aikoihin, vuorossa oli jalat ja vatsat. Sain taas jalkoihin aikaiseksi erittäin hyvän poltteen, mutta vatsat eivät taaskaan olleet kovin yhteistyökykyiset. Kotona yhdessä Karkin kanssa pesulle, yhteiset kylpyhetket kun ovat meidän prinsessalle hyvin, hyvin tärkeä juttu. Pakattiin kimpsut ja kapsut ja hurautettiin Citymarketin kautta matkaan kohti Riihimäkeä. Cittarissa tankattiin vatsat edullisesti kotikeittiössä, äiti patongilla ja kahvilla, isi pizzalla ja kahvilla ja Karkki riisipiirakoilla ja pillimehulla. Ja selvittiin reippaasti alle kympillä! Matka oli puuduttavan pitkä, mutta Karkki sai hyvät päiväunet ennen HopLoppiin saapumista. Heli, Kalle ja pojat olivatkin ehtineet jo tunnin leikkiä ennen meidän saapumista paikalle. Leikittiin reilun kahden tunnin ajan Hoplopissa ja siirryttiinkin hurjasta menosta johtuen mahat kurnien Helin herkulliseen kahvipöytään Hyvinkäälle. Tarjolla oli porkkanakakku-muffineja, Vienetta-jäätelöä ja irtokarkkeja, nam! Isit pääsivät saunomaan kahdenkesken ja me äidit vaihtamaan kuulumisia lasten leikkejä seuraillen. Ilta jatkui rennolla oleskelulla, kunnes poikien nukahdettua (Karkki kukkui kun on huono nukkumaan vieraassa paikassa) Heli tarjoili meille herkullista kana-caesar-salaattia tuoreen patongin kera. Jälkkäriksi herkuteltiin vielä sipsejä ja irtokarkkeja jutustelun ohessa. Sain itseni kyllä niin ähkyyn ja jopa suun haavoille karkkiöverin johdosta, ei hyvä! Tuli vedettyä alkoholin sijaan karkkikännit, sellainen karkkikrapula aamulla ainakin oli päällä. 





Sunnuntaina herättiin 8 aikoihin aamiaiselle. Aamu oli aika kiireinen, koska oli ehdittävä Turkuun takaisin iltapäiväksi synttäreille. Oli kuitenkin kivaa pitkästä aikaa yökyläillä Hyvinkäällä ja nähdä poikia! Ajeltiin takaisin kotiin ja syötettiin Karkki pikaisesti, ennen kuin taas oli lähdettävä. Mentiin Papin luokse syömään herkullista lohikeittoa ja katsomaan matkakuvia. Karkki sai tuliaisiksi kauniin mekon, ehkäpä siitä tulee tytön 2-vuotis syntymäpäivämekko. Sitten herkuttelemaan vähän lisää serkun lapsen syntymäpäiville. Lisää sokeria napaan. Mutta eihän sekään riittänyt. Kotia hetken siistittyämme päätimme hakea iltapalaksi/evääksi töihin lähipizzeriasta ruokaa, mulle rullakebabin cheddarjuustolla ja Kimmolle pizzan. Ja oli kyllä niin herkullista, että vain vaivoin sain säästettyä puolet seuraavaksi päiväksi töihin evääksi. Ja olihan sitä pakko napsia irtokarkkeja ja sipsejä päälle jälkiruoaksi. Hyi, hyi mua, ihan liikaa herkkuja, oli olokin kyllä maanantaina sen mukainen, ettei tarvitse karkkia (toivottavasti!!) ostaa hetkeen. Toivottavasti tuleva viikko sujuu vähän raikkaampien ruokien parissa (ainakin edes se arkiosuus viikosta!).












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti