tiistai 13. tammikuuta 2015

Viikkokatsaus # 2

Viimeviikon maanantaina menin taas tauon jälkeen töihin. Mutta vain päiväksi, kun taas tiistaina olikin pyhäpäivä. Töiden jälkeen syötiin pikaisesti ja lähdettiin koko perhe "valmennusäititreffeille". Harmiksemme Iinalle pääsi paikalle vain meidän perhe, mutta oli oikein mukavat treffit kahden perheen voiminkin! Reilu parituntinen vierähti nopeasti hyvässä seurassa maittavan kahvitarjoilun äärellä. Koska liikunnat oli jääneet vielä suorittamatta tuolta päivältä, päädyin kävelemään kotiin. Talvisessa pakkasillassa oli tunnelmallista kävellä yksikseen omien ajatustensa kanssa ja reilun tunnin matka sujui yllättävän äkkiä. Onneksi kotona odotti lämmin sauna johon päästiin kaikessa rauhassa kaksin, kun tyttö oli mennyt nukkumaan. 

Tiistaina nukuttiin harvinaisen pitkään koko perhe ja teki kyllä terää saada nukkua kunnon yöunet. Menin aamurutiinien jälkeen tekemään viikon ensimmäisen salitreenin. Tällä kertaa kulki erittäin hyvin ja treeni-into oli kohdallaan! Ehkä sen teki uudet pöksyt tai salihanskat, en tiedä, mutta pääasia oli, että sain olkapäät ja ojentajat tutisemaan. Kotona syötiin ja lähdettiin skanssiin. Hain  vihdoin silmälasit, jotka on pitänyt hankkia jo muutaman vuoden ajan. Lisäksi käytiin loppuunmyyntiä tekevässä Kenkä Mekassa ja mukaan tarttuikin kaksi paria ihania kesäkenkiä huippuedullisesti, kyllä kannatti käydä! Nyt en malta odottaa tulevaa kesää! Ajettiin lähistöllä asuvan Ymmin luokse kahville ja viihdyttiinkin tovi juoruillen. Ilta meni kotona seuraavien päivien lounaita valmistellessa ja perheen kesken aikaa viettäen. Ihanan rento pyhäpäivä! 

Keskiviikkona töiden jälkeen vietin aikaa perheen kanssa ja kävin välissä tekemässä salitreenin, vuorossa rinta ja hauis. Olin salilla siinä kuuden aikoihin, ja se taisikin olla kaikkein korkein kävijälukuaika. Siitä huolimatta sain taas tehtyä mahtavan treenin ja intoa löytyi. 

Myös torstai meni pitkälti saman kaavan mukaan. Perheen kanssa kotona ja välissä ruuhka-aikaan salitreeni. Vuorossa selkä. Myös tämä treeni sujui kohtalaisen kivasti. 

Perjantaina sain kerrankin itseni taas aikaisin ylös sängystä aamuaerobiselle kävelylle ennen aamiaista. Ehdin liukastella ulkona vain reilun 30 minuuttia, mutta siitä huolimatta se aloitti päivän todella mukavasti. Perjantai-illan pyhitin perheelle. Kävin Karkin kanssa vaunukävelyllä (tosin tyttö kyllästyi aika äkkiä istumiseen), saunottiin koko perheen voimin ja katsottiin Kimmon kanssa Netflixistä joku hauska elokuva kera dippivihannesten. Ihanan rento ja perhekeskeinen perjantai-ilta. Ja HUOM, me ei syöty salmiakkia ja pysyin myös koko elokuvan ajan hereillä. Hyvä minä! 


Lauantaina aamurentoilun jälkeen lähdin taas salille tekemään viikon viimeistä osiota; jalkoja ja vatsoja. Jalkatreeni onnistui todella hyvin ja hiki virtasi, mutta vatsat oli tällä kertaa hankalalla tuulella ja niiden osalta jäi vähän voimaton olo. Vaikka niihin tässä konkurssissa juuri pitäisi panostaa, noh, ehkä ensi kerralla sitten. Kotona söin ja siivoilin Karkin nukkuessa uniaan. Ja pian olikin jo aika lähteä viemään Karkkia Ymmin luo hoitoon. Juoruiltiin hetki ja pian lähdinkin minä hakemaan Kimmoa kotoa ja Ymmi & Karkki lähtivät mehukattimaahan. Me mentiin illaksi kaveriporukan illanistujaisnyyttäreihin. Me vietiin todella helppoa ja nopeaa valmistaa, mutta silti maukasta idioottipiirakkaa (laitan joku päivä reseptin myös tänne). Itse luonnollisesti menin autolla, koska alkoholittomuus haaste on Ymmin kanssa lyöty. Superhauskaa oli selväpäisyydestä huolimatta, itseasiassa viihdyn todella hyvin, kun muut humaltuu, mutta minä en, hah! :D Syötiin toinen toistaan ihanempia luomuksia, joita kaikki olivat tuoneet mukanansa (minäkin söin vapaasti dieetistä huolimatta). Katsottiin uusi, hauska sketsisarja Kingi ja pelattiin Haaste-lautapeliä. Oli kivaa kokoontua hyvällä jengillä ja nauraa itsensä kippuraan sketsien ja pelin kommelluksien kanssa. Itse lähdin Ymmin luokse yöksi yhden aikoihin muiden jatkaessa vielä iltaa. Karkilla ja Ymmillä oli ollut hauskaa ja vauhdikasta mehukattimaassa ja unikin oli tullut helposti mukavan päivän päätteeksi. 





Sunnuntaina heräsin aivan liian aikaisin unitunteihin nähden ja olo olikin melko pökkyräinen pitkin päivää. On se kummaa kärsiä krapulaolosta, vaikkei edes mitään juonut. Viihdyttiin Ymmin luona yli puolenpäivän juoruillen mukavuuksia ja vasta sitten lähdettiin kotiin katsomaan isiä, joka olikin yllättävän pirteänä meitä vastassa. Nukuttiin Karkin kanssa tunnin päikkärit ja lähdettiin appilaan syömään mummon superherkullisia ruokia. Maha pallon kokoisena kahvien jälkeen kotiin ja kinectillä zumbaamaan 45 minuuttia. Hauskaa kotiliikuntaa! Vielä viimeiseksi illalla päädyttiin tekemään tulevan viikon ruokia (bataattitikkuja ja kanawokkia, nam!) ja illaksi väännettiin pellillinen pizzaa jääkaapin jämistä (jäi sitä puoli pizzaa kuitenkin vielä seuraavaan päiväänkin). Kohtalaisen tehokas päivä "krapulasta" huolimatta! 




Huhhuh, mikä maraton postaus, hatunnosto jos jaksoit olla kiinnostunut ja lukea tänne saakka. Laitoin nyt vain kuvia ruoista, tarkoitus olisi tehdä oma postauksensa uusista hankinnoista, silmälaseista, kengistä, treenivaatteista.. Kunhan vain saisi joku päivä kuvattua niitä. Kivaa ja energistä kuluvaa viikkoa kaikille! 






2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät :) Näin jää itsellekin kivoja muistoja siitä, mitä ollaan puuhailtu milloinkin.

      Poista