maanantai 10. marraskuuta 2014

Kahdenkeskinen perjantai-ilta

Oltiin elokuun alussa tehdyllä Tallinnan-reissulla ostettu Kimmon kanssa tuliaisiksi itsellemme kuohuviiniä ja valkoviiniä pimeneviä syysiltoja varten. Tarkoituksena viettää jokin kahdenkeskinen hemmottelu-ilta rauhassa kotona nautiskellen. Perjantaina sille sattui oiva tilaisuus, kun kerrankin ei ollut heti lauantai-aamuun sovittuna mitään ja en saanut hampaanpoiston takia mennä heti urheilemaankaan. Anoppi otti Karkin mieluusti yökylään jotta me päästäisiin nukkumaan kerrankin hyvät yöunet. Nukuttiin kyllä ilman katkoja, mutta unien pituus jäi vähän lyhkäiseksi. Kun on hauskaa, ei vain malta mennä nukkumaan. Ja sitähän meillä oli, kun pitkästä aikaa saatiin olla ihan kaksin ja herkutella rauhassa. 


Alotettiin ilta kuoharilla ja ruoan laitolla. Tehtiin yhdessä pullet pork -pitaleipiä (tosin valmiista leivistä ja nyhtöpossusta, koska tilanne tuli liian yllättäen). Mutta herkullista siitä tuli silti. 


Jatkettiin iltaa valkoviinillä ja herkuilla sohvalla nautiskellen. 




Katseltiin nenäpäivälähetystä, kuunneltiin musiikkia spotifysta, laulettiin, tanssittiin ja keskusteltiin kerrankin ajan kanssa ja rauhassa. Ilta oli täydellinen ja venyi pitkään aamuyöhön asti. Mutta todellakin oli lyhyiden yöunien arvoinen hemmottelu. Kahdenkeskistä aikaa kun on nykyään aina turhan vähän, osaa sitä arvostaa ihan uudella tavalla.

Kimmo <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti