maanantai 24. marraskuuta 2014

Rentouttava viikonloppu

Vaikkei unitunteja viikonloppuna ehtinyt kertyä kovinkaan montaa (tämä vaje korjaantui kuitenkin viime yönä), oli viikonloppu silti mukavan rentouttava! Hampaanpoistosta johtuva särky koitti kovasti latistaa tunnelmaa, mutta sekin saatiin lääkkeillä kuriin. Perjantaina satanut lumi innosti polttamaan kynttilöitä ja fiilistelemään joulun tuloa. Mutta missäs kaikkialla sitä viikonloppua tulikaan vieteltyä ja missä seurassa?

Perjantaina tuli Forssan poppoo meille yökyläilemään. Lasten (etenkin Karkin ja Tenhon) jälleennäkemisen hetki oli jotakin niin hellyyttävää, kun he juoksivat innoissaan toisiaan vastaan ja halasivat. Halauksia ja pusuja taidettiin illan mittaan muutamatkin vaihtaa. Ja muutenkin oli ikäkaimojen leikit samalla aaltopituudella, siellä he sohvatyynyn takana kikattivat piilossa keskenänsä, söpöläiset. 
Tarjosin tällä kertaa kiireisen viikon vuoksi helppoa ruokaa; bageleita haluamallaan täytteellä. Jälkiruoaksi oli leiponut jouluista luumu-pipari-juustokakkua. Ja toki lisäksi oli oltava perjantain kunniaksi karkkia ja sipsejä, tottakai! 
Ilta meni vauhdikkaasti höpötellessä kuulumisia ja saunoessa. 



Lauantaina vieraat lähti aikaisin aamiaisen jälkeen vauvauintiin ja itse pääsin kuntosalille! Tein jalkoja ja vatsoja. Univaje meinasi painaa päälle ja alkuun tuntui treenikin kulkevan nihkeästi, mutta loppua kohden fiilis nousi ja sain kuin sainkin lihakset kipeäksi. 

Kotona käytiin Karkin kanssa pihalla nauttimassa lumisesta maasta. Kivointa taisi olla äidin lumilyhdyn hajoittaminen ja lumen maistelu. Mutta kivaa meillä oli, voi kun tulisikin jo se pysyvä lumi ja valoisuus!! 



Päivällä käytiin Heidin, V:n ja Karkin kummisedän kanssa herkuttelemassa jälleen bizzabuffassa. Hyvää oli ja Karkki viihtyi leikkiessään isompien lasten kanssa. 

Sitten vietiinkin jo Karkki mummolaan yökylään ja valmistauduttiin iltaan; Kimmon työpaikan pikkujouluihin! Jännitti, oli niin kivaa päästä kunnon juhliin pitkästä aikaa. Mekkokin vaihtui viime metreillä, kun sain Kimmon äidiltä ihanan pikkumustan. Parit rentouttajat ehdittiin kotona fiilistellessä ja valmistautuessa nauttia ja sitten jo mentiinkin. Juhlat oli niin mahtavat! Todella, todella hyvää ruokaa, mukavaa ohjelmaa ja hilpeä tunnelma, mikäs sen parempaa. Näihin juhliin oltiin todellakin panostettu, ja sehän nyt oli arvattavissakin, koska harvoin juhliin saa osallistua avecitkin. 





Iltaa jatkettiin vielä kaveripariskunnan luona ja nukkumaan päästiinkin vasta lähempänä neljää. Mutta ilta oli mahtava ja uni maistui sen jälkeen erittäin hyvin.

Kuten varmasti arvata saattaa, tuli sunnuntaista melkoinen löysäilypäivä. Haettiin pian herättyämme muru hoidosta ja mentiin Karkin kanssa Papille syömään. Syötiin herkullisia tarjouluita ja höpöteltiin. Loppuilta makoiltiin kotona sohvalla perheen kesken, ja tuli sitä vahingossa herkuteltua vähän hesburger-ruokaakin, hupsista! 

Mutta nyt hyvin nukuttujen unien jälkeen kohti terveellisempää arkea intoa puhkuen, kivaa viikkoa kaikille teillekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti