perjantai 21. marraskuuta 2014

Viikkokatsaus # 47

Tämä viikko on kulkenut vauhdilla eteenpäin, liekö asiaan vaikuttanut kivat menot pitkin viikkoa vai yksi ylimääräinen "vapaapäivä" keskellä viikkoa. Olen saanut myös nauttia rauhallisista aamuista ilman hälinää, koska harmiksemme sai Kimmo piiiitkän loman ja näinollen hoitaa Karkin asioita enemmän, kuten lyhyempää päivää hoidossa olevan Karkin kuskailut ym. 



Maanantaileikit :)

Maanantai

Menin lähes suoraan töistä Lauran kanssa treenaamaan pienelle lähisalille. Välillä on kiva treenata yhdessä kaverin kanssa. Itse tein hauis ja rinta treeniä, kun taas toinen Laura hauista ja selkää. Osittain touhuttiin omissa oloissamme ja osittain yhdessä. Kivaa oli treenata tiivistunnelmaisella salilla ja kuunnella sivukorvalla "vakiojengin" juttuja. Vähän uskaltauduin kokeilemaan yhtä vatsalihasliikettäkin näiden tyyppien kanssa. Nyt jäi iltaankin mukavasti aikaa ja yhdessä oloa perheen kanssa. 

Tiistai

Käytiin koko poppoo kiepputorilla pyörimässä ja samalla erästä laajennettua kauppaa tutkailemassa ostosten muodossa. Harmiksemme reissu oli melko turha, ku ei kirpputorilta tarttunut matkaan mukaan mitään mukavaa niin olisi voinut käydä lähempänäkin kaupoilla.  Ehkä ensikerralla on sitten tuplalöydöt, eikö sen näin pitäisi mennä?! Illalla ryntäsi vielä kuntosalille tekemään olkapäitä ja ojentajia. Etenkin olkapäät sai hyvä poltteen tehdessäni supersarjana vipunostoja sivulle ja vipunostoja eteen vuorotellen kovalla tahdilla. 

Keskiviikko

Jälleen vieläkin isommalla kauhulla odotettu päivä, nimittäin taas hammaslääkäri ja viimeisen viisauden hampaan poisto. Koska tiesin, että hampaanpoiston jälkeen tulee pieni liikuntakielto ja että liikunta lievittää edes vähän paniikkia ja siirtää ajatukset muualle, laitoin kellon aikaisin soimaan ja lähdin aamuaerobiselle juoksulenkille. Normaalisti olen todella huono liikkumaan tyhjällä vatsalla, mutta nyt kulki harvinaisen hyvin. 
Pian olikin jo aika rientää tuskien piinapenkkiin. Ja tällä kertaa se todella oli sitä, tuskaista kylmähikeä lähes 45 minuutin ajan. Ensinnäkin puudutuspiikit johonkin suureen hermoon laitettuna sai kyyneleet valumaan silmäkulmista ja sivuoireena tähän puudutukseen kuului vielä voimakas sydämmentykytys. Todella outo tunne kun sydän hakkaa tuhatta ja sataa, vaikka vain makaa paikallaan. Piikeistä selvityäni revittiin hammasta irti 30 MINUUTIN ajan, milloin väännettiin & käännettiin taltoilla ja milloin pihdeillä. Oli vähän tiukassa ilmeisesti. 
Päälimmäisenä hammaslääkäristä poistuessani mielessä oli helpottunut hurraa huuto, ei koskaan enää tarvitse istua viisaudenhampaan poistossa!! Ja onpahan taas yksi hammasväli vähemmän puhdistettavaa. 
Jäin kotiin hoivaamaan kipeytyvää leukaani ja paisuvaa poskeani. Heidi ja V tuli meille pitämään seuraa tässä puuhassa. Tätä ennen Kimmo ja Karkki kävi Heidin ja V:n kanssa kerhoilemassa, kivaa, että isikin viettää laatuaikaa tyttärensä kanssa. 
Illalla vein Karkin jumppaan. Ehkä olisi ollut parempi, että Kimmo olisi vienyt, koska särky paheni jumpan aikana, mutta tahdoin niin kovasti itsekin osallistua Karkin harrasteisiin. Tällä kertaa oli ohjaajat sairaina, joten meille koottiin vapaa temmellysalue jumppasalin välineistä. Ja kyyyllähän mun vauhtipimu sai aikansa kulumaan hyvin juoksennellessaan ympäriinsä ja komentaessaan "äiti ittumaan" milloin mihinkin. Hauskaa oli!

Torstai

Pidin suosiolla niin ajanpuutteen vuoksi kuin särkevän hammasreijänkin takia liikunnasta vapaan päivän. Töiden jälkeen kerkesin jonkun aikaa tehdä kuvakirjaa meidän vuodesta koneella, kunnes tulikin aika lähteä mun mamman eli isomamman luokse kyläilemään Karkin kanssa. Ja mitä herkkuja taas tulikaan ahdettua mahaan, ihan liikaa, mutta minkäs teet kun katse syö enemmän kuin maha vetäisi herkullisten tuoksujen ja makujen keskellä. Oli tarjolla mamman ihan parasta pannukakkua (ketään ei ole tehnyt yhtä hyvää tähän mennessä), Ymmin leipomaa luumu-pipari-kakkua, munkkeja ja pipareita kera colan ja kahvin. Maha turposi kuin pullataikina herkkupöydän äärellä. Karkki oli mielissään kun pääsi huomion keskipisteeksi touhuamaan milloin "nenon", milloin "Ymmin" ja milloin "mmmman" kanssa. Karkki mm. hyppi jumppapallon päällä sokerihumalatilassaan ja katseli valokuvia turhankin innokkaasti. Kiva ilta!


Perjantai ja tuleva viikonloppu

Tänään huonosti nukutusta yöstä huolimatta pakotin itseni ylös 5.30 pikaiselle aamiaiselle ja siitä sitten vauhdilla salille tekemään selkätreeniä. Olin taas jo unohtanut miten ihanan hiljaista ja rauhallista on treenata aamuisin, kun seuranani oli vain yksi nainen ja radiojuontajat. Sain lyhyessä ajassa paljon aikaan, kun kaikki laitteet oli koko ajan vapaina ja sain vapaasti poukkoilla paikasta toiseen & "varailla" laitteita. Tehokkaan treenin jälkeen on kiva lähteä vähän virkeämmällä asenteella töihin. 

Viikonloppuun on taas hurjasti kivaa tiedossa; saadaan ystäväperhe yökylään, ehkäpä treffaillaan toista perhettä ruoan merkeissä ja lauantai-illalla päästään Kimmon kanssa Kimmon työpaikan pikkujoulujuhliin. Syystäkin siis taas intoillen odottelen viikonlopun alkua! Nyt siis vaan kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että hammasreikä lopettaa särkynsä myös ilman lääkintää. Nauttikaahan tekin viikonlopusta hymy huulilla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti