maanantai 3. marraskuuta 2014

Pizzainen viikonloppu

Pizzaa, pizzaa ja vielä kerran pizzaa, mutta onneksi pizza on parasta! Viikonlopun ruokavalio koostuikin lähinnä herkullisista pizzoista eri täytteiden ja tekijöiden variaatioilla. Sen verran herkullisia oli kaikki, etten edes ainuttakaan kuvaa saanut napsastua ennen pizzan päätymistä pohjattomaan kaivoon. Nyt on ehkä syytä ottaa salaattin täyteinen viikko tähän perään. Mutta missäs me niitä pizzoja sitten mutusteltiin?! 

Perjantaina startattiin auto samantien töiden jälkeen kohti Forssaa. Ajattelin selvitä perille ennen pimeää, mutta toisin kävi. Pimeys tuli melkein heti lähdettyämme matkaan ja matkanteko olikin melko raskasta pimeydessä, kun takapenkillä kiukkuaa pippurinen Karkki elokuvan loppumista ja pimeydessä paikallaan kököttämistä. Selvittiin kuitenkin perille ehjin nahoin ja päästiin heti parempiin tunnelmiin kun astuttiin Katin pizzantuoksuiseen keittiöön. Otettiin perjantai-ilta rennosti herkkuja mutustellen, kuulumisia vaihdellen, söpöläisten touhuja seuraillen ja vain elämää - jaksoa katsellen. 






Lauantaina aamupäivällä puistoiltiin lasten kanssa. Karkki ja Tenho paineli puistossa peräkanaa innoissaan liukumäestä keinuun ja karusellista laivaan Toukon vedellessä sikeitä vaunuissa. On se pusutteleva ja haliva kaksikko vaan niin suloinen parivaljakko yhdessä. Sain vielä tankata mahan täyteen pizzaa ennen lähtöä takaisin Turkuun päin. Karkki ei malttanut nukkua elokuvaltaan paljoakaan ja päiväunet jäikin melko lyhkäisiksi. Kotona valmistauduttiin Karkin toisen kaverin P:n 2-vuotis syntymäpäiville. Juhlissa oli hieno autoteema ja maittavat tarjoilut, jotka sisälsivät myös pizzaa. Juotiin myös tämän vuoden ensimmäiset glögit ja kyllä se taas maistui pitkästä aikaa niin hyvälle! Karkki veti heti alkuun kunnon sokerihumalan ja paineli synttärien ajan ympäri taloa intoa puhkuen ujostelematta ketään. Parintunnin riehakkaiden synttärien jälkeen tuli Heidi ja V meille vielä viettämään iltaa. Ja arvatkaas, mitä oltiin sovittu kokkailevamme jo aiemmin viikolla?! No pizzaa tietysti. Mutta se ei haitannut, saatiin aikaan sen verran hyvänmakuinen pizza, että sitä jaksettiin vedellä melkein koko pelti. Ja kokeiltiin myös herkullista vaahtokarkki-vadelma-kakkua. Reseptissä on vähän hiomista, mutta hyvää se oli näinkin. Samalla vaihdeltiin kuulumisia, seurattiin pikkuisten touhuja, kylvetettiin lapsoset ja seurattiin sivusilmällä telkkaria. Kiva ilta!



Sunnuntaina aamupäivällä askarreltiin Karkin kanssa isänpäiväkortteja sormiväreillä. Ja sen näköinen oli kyllä tyttö ja kylpyhuonekin, että hauskaa meillä oli! 


Anoppi tuli meille Karkin kanssa, jotta pääsin rauhassa kuntosalille. Vuorossa oli jalat ja vatsat. Hyvän treenin sain aikaan kipeistä reisistä ja vatsoista päätellen, vaikka salilla tuntui pöhöttyneeltä kaiken sen herkuttelun jäljiltä. 


Iltapäivällä mentiin Papille syömään. Tarjolla oli herkullista lohta mm. katkarapukimaran siivittämänä. Karkki on omituinen aina Papin luona syödessään, hän nimittäin haluaa caesar-salaatinkastiketta kaikkien ruokien joukkoon. Juotiin myös herkulliset makukahvit vaahtokarkkikakun kera . Tästä jatkettiin Karkin kanssa suoraan Lauran ja Adan luo leikkimään. Hetken leikittyämme jäi Karkki mielellään Tomaksen ja Adan kanssa touhuilemaan ja me Lauran kanssa hipsittiin lähisalille tekemään treeniä ja napsimaan blogikuvia, niistä lisää omassa postauksessaan. Kivaa oli ja kellon käydessä liian kovaa tahtia oli pakko rynnätä kotiin katsomaan pitkästä aikaa "itiä". Oli niin tyttären kuin äidinkin mielestä ihana saada isi takaisin kotiin. 

Tästä on hyvä jatkaa taas uuteen viikkoon vähän kevyemmällä ruokavaliolla ennen seuraavan viikonlopun isänpäiväherkkuja! Mukavaa viikkoa kaikille! 

2 kommenttia: