perjantai 14. marraskuuta 2014

Viikkokatsaus # 46

Tämä viikko on jollakin tapaa madellut eteenpäin ja ollut hieman tavallista ankeampi. Nyt siis positiivisuutta kehiin ja iloisesti viikonloppua kohti! Mutta sitä ennen voitaisiin palata tämän viikon touhuihin:

- Maanantai

Samanlainen, kuin kaikki muutkin maanantait, laitettiin ruokaa tulevaa viikkoa varten. Tällä kertaa ihan vain muusia ja lihapullia. Mutta kokeiltiin vähän uudella kaavalla, kun huomattiin, ettei ollut sipulia missään muodossa; ei tuoreena, ei pakasteena eikä sipulikeittona. Kokeiltiin laittaa sipulikeittopussin tilalta lämminkuppi kanttarellikeittopussi taikinan sekaan. Ja unohdin vielä kananmunankin, mutta yllättävän hyvin toimi näinkin, vähän erilaista makua tällä kertaa. 

Illalla kävin salilla tekemässä jalka- ja vatsatreenin, joka jäi viime viikolla tekemättä. Nyt sain kyllä todella hyvin tuntumaan jalkaosastolla parin seuraavan päivän kipeistä lihaksista päätellen. Ehkäpä uusi liike, yhden jalan kyykky prässissä sai uutta tuntumaa lihaksiin! 

- Tiistai

Käytiin moikkaamassa Heidiä ja V:tä. Kierrettiin lähikirppari pikaisesti ( mukaan ei tarttunut kuin Karkille sukkia, jotka nekin oli uusia) ja mentiin Heidin luo teelle & porkkanakakulle. Karkille etenkin porkkanakakku maistui. 

Illalla painelin vielä salille, vuorossa oli rinta ja hauis. Tukan pesu oli haastavaa kädet täristen, joten taisi olla onnistunut treeni. 


- Keskiviikko

Juoksulenkkipäivä. Tällä kertaa tahdoin päästä yksin juoksemaan ilman vaunuja, koska Karkin viihtyminen vaunuissa alkaa olla jo vähän sitä ja tätä, jolloin on lenkistä ainakin rentous kaukana. Toki otan tytön mukaani, jos ei ole muuta hyvää vaihtoehtoa, mutta veikkaan, että tytöllä oli hauskempaa isän kanssa sisällä kuin vaunuissa könöttämässä kylmässä ja pimeässä. Sellainen räkätys ainakin makuuhuoneen myllätystä sängystä kuului kun kotiin tulin, että oli isin kanssa riehuttu ja vietetty laatuaikaa oikein olan takaa. Ja lisää riehumista oli tiedossa kun tästä pyrhällettiin kipi kapin jumppaan, tällä kertaa viime viikkoa paljon paremmalla menestyksellä! Nyt meitä oli neljä äitiä + ohjaaja lapsineen. Ja kivaa oli niin äidillä kuin tyttärelläkin! 45 minuuttia hurahti hetkessä kun liikuttiin ja naurettiin porukalla. Illalla tyttö nukahtikin hetkessä riehakkaan päivän päätteeksi ensin syöden aikuisen ihmisen edestä ravintoa naamariin. Taisi olla kuluttava päivä! 


- Torstai

Uintipäivä. Huomio taas kaikki turun seudulla asustelevat äidit. Kuulin Heidiltä, että heidän vauvauintiaan järjestävä Aquakids & therapy tarjoaa veloituksetta yhden kokeilukerran uusille asiakkaille marraskuun ajan. Tottakai tämä lysti oli siis hyödynnettävä. Laitoi jo ajoissa s-postilla ilmoittautumisen, mutta vaikken mitää vastausta saanut (kun vasta näin päivää liian myöhässä), päästiin ongelmitta uintiin mukaan. Heidi taas haki ystävällisesti Karkin hoidosta ja tapasivat isukit Raisiossa, josta tulivat yhtä matkaa Turkuun. Näin pääsin itse suoraan töistä Caribialle. 

Karkki oli koko uinnin aikana yhtä hymyä, vesi ku on Karkin mielestä niin ihana asia. Tällä kertaa ei edes kellukkeet tuottanut raivareita, vaan tyttö rohkeasti yritti tasapainotella käsikellukkeiden varassa lelujen perään. Ohjattu tunti oli kiva piriste pitkän tauon jälkeen. Tunnin jälkeen jäätiin vielä reiluksi puoleksi tunniksi lillumaan altaisiin ja lähdettiin vasta kun Karkki osoitti haluavansa pois. 

Uinnin jälkeen kiiruhdettiin kotiin nälkäisinä syömään. Siinä se torstai-iltakin kului yllättävän nopeasti. 



Ja nyt vihdoin on taas jo viikonlopun alku ihan hetken päässä. Tiedossa on elokuviin menoa, leikkipäivää, mammojen pikkujoulut ja leikkitreffit. Toivottavasti myös treenejä mahtuu mukaan. Kuulostaa hyvälle, eikö? Kivaa viikonloppua myös sulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti