tiistai 11. marraskuuta 2014

Tyttöjen iltama

Viikonloppu oli yhtä juhlaa, nimittäin lauantaina meidät Karkin kanssa oli iloksemme kutsuttu mukaan tyttöjen iltaan. Ilta oli Minnan kaverin Sallan luona ja olin todella iloinen kutsusta. Liian harvoin on sellaisia "juhlia", joihin voi ottaa Karkinkin mukaan.

Kun perjantain ihanasta illasta oli toivuttu, lähdettiin Karkin kanssa lauantaina alkuillasta ajelemaan Lietoon kohti uutta mukavaa ja herkullista iltaa. Tarkoitus oli tehdä yhdessä herkullista ruokaa, saunoa ja pelailla lautapelejä. 





Meitä oli paikalla mun ja Karkin lisäksi Minna (Karkille Ymmi), Salla ja Outi. Taiottiin maukkaita kreikkalaisia täytettyjä tomaatteja kahdella täytteellä; jauheliha ja tonnikala. Kylkeen tehtiin raikas mozzarella-cashew-salaatti ja tuoretta patonkia kera light colan. Kunnia ruoanlaitosta meni kyllä lähinnä muille, itse en Karkin sähläykseltä kovin paljoa ehtinyt auttamaan. Olihan se tuoka juurikin niin hyvää ja täyttävää, kun kuvat antaa ymmärtää. 





Kun mahat oli täynnä, siirryttiin tyttöjen taikomaan herkulliseen jälkiruokaan, tuulihattuihin. 




Tämän jälkeen oli Outin lähdettävä, mutta me muut jatkettiin iltaa. Hetken toivuttuamme ähkystä aloitettiin joulupiparien teko sillä aikaa, kun sauna lämpeni. Tästä puuhasta Karkkikin innostui kovasti ja tahtoi leipoa & koristella yhdessä Ymmin kanssa. 





Isillekin tehtiin yllätys isänpäivään.


Piparien valmistuksen jälkeen saunottiin koko poppoo. Karkki oli innokas löylyn heittelijä, vaikkei ihan aina kiukaalle osunutkaan. Saunan jälkeen maisteltiin herkullisia pipareita ja glögiä, sipsiä ja dippiä sekä karkkeja. Karkki nukutettiin sohvalle ja me innostuttiin jälkipyykkipelin avulla keskustelemaan syntyjä syviä samalla herkkuja popsien. Kotiin lähdettiin Karkin kanssa vasta kun äidin silmät oli jo ihan ristissä. 

Kiitos kivasta illasta, hyvästä seurasta ja maukkaasta ruoasta tytöt! Mahdollisimman pian uusiksi! 

4 kommenttia: