keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Viikonloppu

Parempi myöhään, kun ei milloinkaan, eikös? Eli kerrotaan näin viikon puolivälin kunniaksi vähän meidän viime viikonlopusta. 

Perjantaina päästiin Kimmon kanssa kaksin treffeille, ja mikä parasta, vielä sponsoroidusti. Sain nimittäin papilta 2 elokuvalippua jo kuukausi sitten, muttei se elokuviinkaan lähtö ole aina niin yksinkertaista pienen lapsen kanssa. Nyt Ymmi kuitenkin mahdollisti tämän pyytämällä Karkkia iltakylään hänen luokseen. Veljeni oli suositellut kovin Labyrintti-nimistä elokuvaa, joten päädyttiin katsomaan se. Haettiin taas ihan liian iso herkkukasa kaupasta ja vietiin Karkki Ymmin luo. Elokuva oli selkeästi nuorten suosiossa ja me varmastikin nostettiin pienen salin keski-ikää reippaasti. Leffa oli niiiin pelottava, ihan liikaa mulle, joka on tottunut romanttisiin komedioihin. Kurkin puolet leffasta isokauluksisen neuleeni takaa korvia rajuilta ääniltä peitellen. Elokuva oli hyvin samantyyppinen, kuin nälkäpeli-elokuvat. Se oli hyvä, mutta liian raju tällaiselle pelkurille. Leffan jälkeen hakemaan nukkuvaa Karkkia Ymmiltä. Heillä oli mennyt kivasti ja olivat viettäneet kahdenkeskistä laatuaikaa Madagascar elokuvan parissa puuroa kaksin käsin kiskoen. 





Lauantain aloitin kuntosalitreenillä. Tein reippaan olkapäät ja ojentajat -treenin. Iltapäivällä mentiin Maskun kunnan järjestämään lastentapahtumaan Heidin, V:n ja Karkin kummisedän kanssa. Todella kiva, että tällaisia ilmaisia tapahtumia järjestetään, joissa lapset saa seuraa, liikuntaa ja hauskaa tekemistä. Karkki ei ollut suostunut päiväunille ennen tätä, joten pelkäsin kovasti, miten käy, meneekö koko reissu pelkkään kitisemiseen. Mutta ei, innoissaan tyttö touhuili temppuradalla sen, minkä pystyi. Lisäksi hän sai ensimmäisen kasvomaalauksensa ja näki kivan nukketeatteriesityksen. Buffetissa juotiin kahvit ja syötiin sämpylät. Tapahtumassa olisi lisäksi ollut mm. poniratsastusta ja käsitöitä, mutta ne jäivät tällä kertaa välistä. Ehkä sitten, kun Karkki on vähän vanhempi. Tämän jälkeen käytiin vielä kahvilla Heidin luona, jonne Karkki nukahti touhujen päätteeksi. 


Aamutukka


Vauhti oli kova







Illalla sain vapaa-illan, kun oltiin päätetty mammaryhmän (vauvajumppa-äidit) kanssa pitää pikkujoulut. Henna haki mut kyytiinsä ja ajeltiin Turkuun. Aloitettiin pikkujoulut torin laidalla sijaitsevassa Hohtogolf West Coastissa. Kuuden mamman voimin pidettiin hauskaa ja tahkottiin 15 reiän rataa reilun kahden tunnin ajan. Matkaan mahtui mukaan iloisia uutisia, paljon naurua ja jännitystä & kiljuntaa. Loppujen lopuksi voitin kierroksen tuplasti paremmin pistein kuin viimeinen, liekö alkoholittomuudella ollut syytä voittooni!? Venyneen golfauksen vuoksi jouduimme siirtämään pöytävarausta myöhemmäksi ja lopulta kipitettiinkin mahat kurnien korkokengillä seisomisesta kipeytyneillä jaloilla torin poikki Blankoon. Tunnelmallisessa ravintolassa oli mukava päästä lepuuttamaan jalkoja ja keskustelemaan hyvän ruoan lomassa. Itse tilasin lammassalaattia, joka vei kielen mennessään. Oltiin myös ostettu noin 5 € maksavat lahjat, ja arvottiin ne. Sain paljon herkullista suklaata ja itse olin ostanut ison rasian karkkeja. Mammojen haukottelujen lisääntyessä päätettiin hipsiä kotiin nukkumaan. Mutta oli kivaa, olen onnekas kun olen saanut niin paljon uusia mukavia ihmisiä elämääni äitiyden myötä! 







Sunnuntai aamuun olin sopinut treffit meille yhden valmennusäidin kanssa. Mukava parituntinen vietettiin jutellessa kuulumisia lasten leikkiessä vieressä. Tämän jälkeen lähdettiin nopeasti Karkin kanssa Myllyyn joulunavajaisiin Ymmin kanssa. Ymmi osti Karkille joululahjan ja syötiin herkulliset ilmaiset riisipuurot. Katseltiin esityksiä ja oli hauska nähdä, miten innoissaan Karkki oli. Hän tanssi hurjasti sylissä ja Ymmin olkapäillä. Taputti innoissaan kuolaisilla käsillään esitysten päätteeksi. Miten pienestä voikaan pieni ihminen innostua <3 Tästä ajeltiin papin luokse syömään ja jo matkalla Karkki nukahti. Tällä kertaa oli tarjolla ankkaa, erilaista, mutta ihan hyvää ruokaa. Juotiin päälle kahvit jäätelön kera ja pitihän se Karkkikin herättää herkuttelemaan "jättiä". Käytiin myös hetki leikkimässä Ymmin ystävän Siri:n luona Iivon kanssa. Sain juoda kahvia ja nauraa hierontalaitetta sähköhammasharjaksi luulevaa Karkkia. Kiva oli vaihtaa kuulumisia, mutta melko nopeasti oli pakko lähteä kotiin, koska edessä oli vielä viikon viimeinen salitreeni, selkä. Tein tehokkaan ja nopean selkätreenin ja reilun tunnin päästä lähdöstä olinkin jo kotona saunassa istumassa Kimmon ja Karkin kanssa. Perhesauna on mukava lopetus niin hyvälle treenille, kuin kivalle viikonlopullekin. 

Mitäs te teitte viikonloppuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti