torstai 30. lokakuuta 2014

Viikkokatsaus # 44

Tällä viikolla ollaan oltu ahkeria ja touhuttu joka päivä jotakin hauskaa. Kimmo lähti keskiviikkona kalareissulle ja ollaan oltu Karkin kanssa kaksin siitä lähtien. Kiva viikko takana ja vielä kivempi viikonloppu edessä!

- Maanantai

Syötiin pikaisesti töiden jälkeen kotona ja lähdettiinkin lähes samantien Karkin kanssa Heidiä ja V:tä moikkaamaan. Tytöt tuli jälleen kivasti juttuun keskenänsä, mitä nyt leluja revittiin vuorotellen toistensa käsistä. Karkki kovasti pusuttelikin V:tä! Selkeästi toisen lapsen seura piristi kumpaakin. Lopuksi vielä tuijotettiin yhdessä haltioituneena Teletappeja äitin kännykästä yhdessä, söpöläiset!



Vein Karkin kotiin isin kanssa syömään  ja itse suuntasin vielä salille. Vuorossa oli rinta, ojentajat ja olkapäät. Tein tunnin mittaisen kovatahtisen treenin ja sain hyvin tuntumaan. Tein liikkeitä vähän sekalaisessa järjestyksessä normaaliin verrattuna tungoksen vuoksi, mutta ehkä juuri se sai taas tuntumaan lihaksissa eri tavalla. Rättipoikkiväsyneenä kotiin nukkumaan. 


- Tiistai

Tänään jälleen syötiin pikaisesti kotona ja lähes samantien startattiin auto, haettiin Laura ja Ada ja ajettiin Leaf-areenalle, jossa treffattiin P ja I. Jälleen siis hauskuttelemaan mehukattimaahan. Nyt oli avattu myös uusi 0-3 -vuotiaiden puoli, jossa oli mm. mielettömän hieno pehmeä karuselli ja valoliukumäki! Karuselli oli hittijuttu Karkin mielestä. Kaikilla pikkuisilla oli hauskaa ja ehkä vielä innostuneempia taisi olla äidit, jotka painelivat lapset kannoillaan isojen seikkailuradalla innosta hihkuen! Haskuutta riitti parin tunnin ajaksi, jonka jälkeen oli pakko lähteä iltatoimiin kotiin. Kimmo hoiti taas Karkin nukkumiset kun minä pääsin vielä juoksemaan pienen lenkin pimeään iltaan. Tämän jälkeen oli kyllä itsekin melko poikki touhukkaan illan jälkeen! 



- Keskiviikko

Tänään syötiin taas kotona töiden jälkeen ja melko äkkiä lähdettiinkin vaunujuoksulenkin kautta aikuinen-lapsi-ryhmään. Kyseessä oli koulun liikuntasalissa järjestettävä lapsille suunnattu jumppa. Sain tietää ryhmästä vasta hiljattain perhepäivähoitajalta. Karkki kyllä nautti suuresta tilasta jossa sai kirmata. Paikalla oli harmittavan vähän porukkaa ja lupasinkin yrittää saada tuttuja mukaan kivaan lasta liikuttavaan harrastukseen. Hyvin Karkki ymmärsi yksinkertaiset liikunnalliset leikit ja itsekin viihdyin. Ehdottomasti jatketaan kivaa harrastusta, toivottavasti porukka vain kasvaisi! Touhukkaan illan päätteeksi kotiin iltatouhuihin ja nukkumaan. 


- Torstai

Kimmon sukulaisia Ruotsista oli tullut appilaan kyläilemään, joten mentiin pian töiden jälkeen Karkin kanssa heitä moikkaamaan. Neljä innokasta lastenhoitajaa otti ilomielin Karkin leikkimään appilaan, jotta pääsin rauhassa saleilemaan, luksusta! Tein reipastahtisen hauis + selkätreenin. Siinä torstaikin hurahti vauhdilla.



Viikonloppuna on edessä taas vaikka mitä kivaa: yökyläilyä Forssassa ystävien luona ja 2-vuotis syntymäpäivät. Sunnuntaina saadaan vielä Isikin takaisin kotiin. Joten pidemmittä puheitta, toiminnantäyteistä viikonloppua kaikille ja mahtavaa Halloweenia! 

Ps. Paniikki, mitä lahjaksi isipäivänä? Ideoita otetaan vastaan ilomielin!! 



4 kommenttia:

  1. Mukavan kuulonen viikko ollu teillä :)
    Toi isänpäivä tuottaa päänvaivaa täälläkin, ei oo siis vinkkejä jaettavaks :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kivaa tulevaa viikkoa sulle :) Kurkitaan molemmat lahjaideoita toisista blogeista ja lupaan kertoa sullekin, jos löydän kivan idean.

      Poista
  2. Näyttääpä tuo Leaf-areena kivalta! :) Jos olisi vähän lyhyempi matka (tai auto, jolla matka hurahtaisi näppärämmin kuin busseilla.. :D) niin lähtisin kyllä itsekin varmasti joku päivä pienen neidin kanssa ja nappaisin pikkusiskonikin mukaan! Näyttää juuri sellaiselta paikalta, jossa lapset oikeasti viihtyvät. :)

    Mullakaan ei mitään lahjavinkkejä oikein ole, itse kun ostan vain omalle ukilleni isänpäivänä lahjan ja siihen tarkoitukseen on yleensä joku kukka ihan sopiva.

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä huippu paikka lapsille, meidän tyttö viihtyisi vaikka koko päivän :) sieltä kun pystyy myös ostamaan ruokaa, kahvia jne. Suosittelen lämpimästi käymään jos vain joku kerta on mahdollisuus!

    Voih, olen kyllä vähän kateellinen sulle, kun isänpäivä ei auheuta päänvaivaa, itse kun stressaan jo ihan liikaakin. Tykkään kovasti lahjojen annosta, ja yleensä osaan löytää ne tarpeelliset ja persoonalliset lahjat, mutta on tainnut pää vähän pehmetä äitiyden myötä :D Itse lahjon Karkin isän, Karkin molemmat iosoisät ja vielä oman isoisäni. Kortteja Karkki jo eilen sormiväreillä tuhersi, mutta joki lahjuskin olisi kiva, ehkä kurkin ideoita toisista blogeista.

    Kivaa ja lahjastressitöntä viikkoa sulle :)

    VastaaPoista