torstai 4. syyskuuta 2014

Alkuviikko

Tämäkin viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin ja nyt mennäänkin jo puolessa välissä! Vaikka viikonloput herkkuineen ja löhöilyineen perheen kesken on ihan parhautta, tykkään myös kovasti arjen rutiineista.
 
Maanantain aloitin heti reippaasti aamun salitreenillä; tällä kertaa vuorossa oli hauis ja selkä omalla kotisalilla. Lämmittelin 10 minuuttia soutulaitteella ja vetelin muutamat leuat. Tämä oli yksi niistä aamuista, kun jotenkin vaan ei niin hyvin kulkenut kuin yleensä, ja parhaiten huomaan sen juurikin leuanvetojen määrissä. Ehkä olin treenannut viime viikolla liikaa. Ja toiseksi, heräsin aamuun hieman tukkoisena. Tästä huolimatta tein treenin niin hyvin kuin jaksoin: hauiskääntöjä mutkatangolla eristettynä, selkää ylätaljassa, vasarakääntöjä hauikselle istuen, selkää alataljassa, hauista irtopainoilla eristäen ja selänojennuksia laitteessa. Lisäksi takaolkapäitä irtopainoilla ja hauiksen loppurutistukset tangolla. Tästä sitten reippaasti hammasröntgenin kautta töihin. Töiden jälkeen kävin pikaisesti kääntymässä kotona ja vietiin Karkki mummolaan hetkeksi hoitoon, koska olin ilmoittanut meidät Kimmon kanssa Riedeck-iltaan Masku Cafeen. Suoraan sanottuna ilmoitin meidät tähän ilmaisen ruoan vuoksi, joka kyllä olikin hyvää. Olihan luento unen tärkeydestäkin hyvä, mutta Riedeckin tuotteet vain vähän turhan arvokkaita meidän kukkarolle, vaikka hyvinvointiin haluankin panostaa. Loppuilta menikin seuraavaan päivään valmistautuessa ja Karkkia nukuttaessa.
 
Tiistainkin aloitin energisesti juoksulenkillä ihanan viileässä syysaamussa. Töiden jälkeen menin kotiin syömään salaattia ja sen jälkeen pakattiin tavarat ja lähdettiin Heidin luo kyläilemään. On se vaan niin kivaa, että läheisillä ystävilläkin on lapsia, sillä on kivaa mennä kyläilemään, kun on sekä äidillä että Karkilla seuraa. Juotiin kahvit, juoruttiin ja vaunukäveltiin lenkki. Hetki myös puistoiltiin Karkin kanssa, Heidin lapsi kun on vielä vähän turhan pieni liukumäkiin. Aika kulki taas kuin siivillä ja pian olikin jo pakko mennä kotiin Karkkia nukuttamaan. Se ei kuitenkaan sujunutkaan, niinkuin elokuvissa. Karkki itki kovaäänisesti ja sätkytteli jalkojaan. Epäiltiin kasvukipuja.. ilmeneeköhän ne jalkojensätkyttelynä lapsella, joka ei vielä osaa kertoa, mikä on?! Jokatapauksessa kipulääkkeen voimin saatiin tyttö untenmaille vihdoin 21.30 aikoihin.
 
Tänään keskiviikkonakin on ja tulee olemaan kiva päivä. Aamu alkoi salitreenillä; vuorossa rinta, ojentajat ja olkapäät. Lämmittelin cross trainerilla tällä kertaa 17 minuuttia, koska unohduin lukemaan body-lehteä, hups! Sitten olikin vähän kiire tehdä itse treeni, joten tein sarjoja normaalin neljän verran vain kolme per liike. Tänäänkään ei leukojenvedot ihan onnistuneet niin hyvin, kuin parhaimpina päivinä, ehkä flussa vaivaa hieman edelleen, tai en muuten vain päässyt oikein kunnolla siihen hyvään salifiilikseen. Jokatapauksessa tuli tehtyä kuitenkin erittäin tehokas treeni ja sen jälkeen on aina paljon paremmalla tuulella ajellessaan töihin. Töiden jälkeen on tänään tarkoitus lähteä siskon kanssa kirppareita koluamaan. Rakastan sitä fiilistä, kun löytää oikeasti jotakin tosi kivaa edullisesti. Ja eihän mikään kyllä voita rakkaan siskon kanssa juoruiluakaan.
 
Tällaista mun alkuviikkoon. Miten teidän aamut alkaa parhaiten? Onko teidän lapsilla ilmennyt kasvukipuja, miten se on näkynyt lapsen käytöksessä? Mikä siihen on auttanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti