maanantai 15. syyskuuta 2014

Mistä on hyvä viikonloppu tehty?

Hyvä viikonloppu koostuu ystävistä ja perheestä, hyvästä ruoasta ja kauniista säästä, lapsen naurusta ja pimenevistä syysilloista. Niistä koostui mun viikonloppu. 

Perjantaina vietin aikaa työkavereiden ja heidän (sekä oman) lasten seurassa rapukekkereiden merkeissä. Itse en ainoatakaan rapua syönyt, en ihan hirveästi niistä välitä ja toiseksi, Karkki piti huolen siitä, ettei äidin tarvi turhan paljoa pöydässä istuskella. Sillä välin kun muut lapset kiltisti mutustivat popcornia äitiensä sylissä kahvipöydässä, kiipeili mun täystuho sohvalla ja tuoleilla ja tutki jokaikisen kaapin minkä löysi. Sain kuitenkin mahan täyteen muita herkullisia juttuja. Oltiin ajoissa illalla kotona ja loppuilta vietettiin telkkarin ääressä. 
Karkki katsomassa telkkaria iltapuuron jälkeen maha pystyssä.

Lauantaina mun vointi alko olemaan jo lähes terve, mutta Kimmolla huononi. Siitä huolimatta rauhallisen aamiaisen jälkeen lähdettiin reippaasi hakemaan Minnaa (siskoa) ja mentiin kaikki Kaarinan HopLoppiin. Ei oltu ennen siellä käyty, ainoastaan mehukattimaailmassa, mutta tykättiin myös tästä paikasta kovasti. Ja etenkin Karkki nautti niin kovin kummitädin kanssa peuhaamisesta, ettei ruokailusta meinannut tulla mitään. Pyrin siihen, että myös Karkille viikonloput ovat arjesta poikkeavia spesiaaleja hetkiä täynnä. Vaikka viikonloput poikkeavatkin arjesta jo siten, että ollaan kummatkin vanhemmat kotona eikä viedä tyttöä perhepäivähoitoon, tarvitsee hän lisäksi mukavia leikkituokioita läheistensä kanssa. Toki niitä arkenakin on, mutta silloin suurin osa valveillaoloajasta menee kuitenkin hoidossa. 
HopLopissa

Leikkien jälkeen paineltiin nälkäisinä Karkin mummon kanssa Masku Cafeen lounaalle herkuttelemaan. Ja pallomahat saatiinkin ahmiessamme ihania kotiruokia napaan huokeaan 8,5 €:n hintaan. Oli lohta, lihapullia ja kievinkanaa kera lisukkeiden, salaattipöydän ja kahvin. Ja Karkki sai erittäin hyvää palvelua; hänelle tuotiin jopa suklaapatukka ilmaiseksi. Eikä siinä kaikki, tästä pöydästä jatkettiin vielä matkaa appilan kahvipöytään herkuttelemaan omenakaurapaistoksella ja jäätelöllä, nam! 
Jäätelö on niiiiin hyvää!

Uskaltauduin turvonneen mahan kanssa uhmaamaan yskääni ja päätin kävellä kotiin ihanan syksyisessä, mutta aurinkoisessa säässä. Miten luksuksesta voikaan pieni kävelykin tuntua yli viikon kestäneen sairastelun jälkeen. En saanut tästä tarpeekseni ja kävelin vielä jonkin matkaa myös ystäväperheen luo kunnes hyppäsin Kimmon ja Karkin kyytiin. Illan isäntä loihti meille maukkaat alusta loppuun itse tehdyt hampurilaiset, kyllä maistui, vaikka koko päivä oltiinkin jo syöty. Loppuiltakin meni sipsikulhojen ja karkkien äärellä, välillä tosin saunoen ja vanhoja valokuvia naureskellen. Niin kivaa meillä oli, että tuli lähdettyä kotiin vasta 01.30. 

Sunnuntaina väsytti ja paljon, kun piti nousta Karkin kanssa, mutta äkkiä sitä herää kahvin voimin uuteen päivään. Jälleen kerran oli upea aurinkoinen syys-sää, joten lähdin kävelylle ja leikkipuistoon Karkin kanssa. Uskaltauduin myös ottamaan muutamia juoksuaskelia ja hyvin tuntui kulkevan, ehkä siis on tauti vihdoin selätetty! Leivoin päiväuniaikaan mokkapaloja tuliaisiksi Papin luo ja ensi viikon kahvivieraita varten sekä söin herkullista välipalaleipää. Käytiin koko poppoo Papin luona syömässä herkkuja ja höpöttelemässä kuulumisia. Karkki taas riehakkaalla pikkumyy-hulinallaan viihdytti koko porukkaa. Kotona riehuttiin Karkista viimeisetkin mehut ulos ennen yöunia. 
Puistossa
Mokkapalat
Herkuttelua
Leikkejä

Minkälaisista asioista teidän viikonloppu koostui? Kivaa ja energistä sekä tervettä tulevaa viikkoa kaikille! Otetaan aurinkoisista päivistä kaikki ilo irti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti