keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Minä bloggaajana

Ajatukseni itsestäni bloggaajana ailahtelee, enkä oikein vielä osaa päättää, mitä tältä oikein haen. En osaa sanoa, paljonko haluan itsestäni ja läheisistäni tarinoida julkisesti, ja millaista lukijakuntaa blogilleni toivon. Tällä hetkellä en ole vielä kenellekään edes maininnut, että saattaisin alkaa bloggaamaan, kokeilen ensin innostunko itse tosissani. Kaipaan ehkä hieman vieläkin (uskokaa tai älkää) sisältöä päiviini ja julkista päiväkirjaa pitämällä saisin myös itselleni muistoja pysyvään talteen.

Luulen, että tästä on muotoutumassa blogin nimenkin mukainen sekalainen lifestyle-blogi, joka ei keskity vain yhteen osa-alueeseen elämässäni. En koe olevani perhebloggaaja, koska kuluuhan suuri osa arkipäivistäni erossa tytöstäni enkä myöskään fitnessbloggaaja, sillä liikunta on vain myös murto-osa tavallista päivääni, enkä ole tavoitteellinen fitnessihminen (kaukana siitä). Luulen, että suurimmaksi osaksi haluan tänne kertoa ihan arkisia päivän kuulumisia, ihan vaan senkin takia, että voin myöhemminkin palata tähän aikaan lukemalla omia ajatuksiani. Luulen, että jonkinverran saatan ottaa kantaa erilaisiin väitteisiin ja sillä hetkellä tapetilla oleviin asioihin. Tosin, olen ehkä maailman surkein uutisten seuraaja.

Tekstini saattaa alkuun tuntua tönköiltä, ja ehkä se suodaan minulle, olenhan vasta aloitteleva ja siipiäni blogimaailmassa kokeileva kirjoittaja. Uskon, että jokainen bloggari, on sitten menestynyt tai vain omaksi ilokseen kirjoitteleva, kehittyy hurjasti tekstin tuottajana blogitekstien määrän kasvaessa. En halua ottaa mallia muilta, sillä tahdon, että blogi pysyy ehdottomasti mun näköisenä, ei kopiona toisten blogeista, olipa kirjoittajanlahjani kuinka surkeat tahansa.

Ajattelin blogissa kertoa avoimesti omasta itsestäni, pidänhän tätä ihan omalla nimellänikin. Sain myös luvan kutsua parempaa puoliskoa, Kimmoa nimellä. Tytärtäni ajattelin kutsua lempinimellä "Karkki" sen enempää päätöstäni perustellen. Julkaisen meistä kaikista kuvia, sillä niinhän olen tehnyt jo facebookin ja instagramin suhteenkin. En kuitenkaan halua loukata kenenkään yksityisyyttä ja pyrin kysymään aina ystäviltäni/perheenjäseniltäni luvan lisätä kuvia heistä/kertoa heistä blogissani.

Pidän myös oikeuden itselläni olla julkaisematta loukkaavia/herjaavia/asiattomia kommentteja blogissani, jos/kun sellaisia blogiin tulee. En myöskään lupaa vastata kaikkiin henkilökohtaisimpiin kysymyksiin, jos sellaisia tulee.

Myönnän myös avoimesti, että olen todella, TODELLA surkea tämän bloggerin kanssa, ja siksi blogi näyttää nyt siltä, kuin näyttää. Yritän oppia pikkuhiljaa muokkaamaan siitä sellaisen, kuin tahtoisin sen näyttävän. Voi olla, että menee hetki. Lisäksi kuvat tulevat valitettavasti olemaan melko surkeita peiliselfieitä iphone laadulla, sillä en omista hienoa järjestelmäkameraa enkä tahdo/halua/jaksa olla jatkuvasti vinkumassa jotakin ottamaan kuvaa musta.

Jos vielä kaiken tämän jälkeenkin olet innokas seuraamaan minua, olen enemmän kuin iloinen, tervetuloa matkaani mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti