torstai 11. syyskuuta 2014

Tapahtumarikasta arkea

Keskiviikkona vietettiin tosiaan töiden jälkeen laatuaikaa siskon kanssa ja tehtiin kirpputorikierros. Tai, noh, oltiin vaan yhdellä kirpputorilla kun aika tuli vastaan, mutta siitä huolimatta tehtiin ihan superkivoja löytöjä. Löysin ison kassillisen hyvännäköisiä paitoja itselleni pilkkahintaan ja Karkille pipon sekä talvitossut. Ennen raskaaksi tuloa en koskaan käynyt kirpputoreilla, mutta mielestäni lapselle on enemmän kuin järkevää ostaa niitä vaatteita kirpputoreilta. Ne kun kasvavat koosta toiseen ensimmäisten vuosien aikana niin hurjaa tahtia, etteivät ne käytetyt vatteetkaan ole kuin pari hassua kertaa käytettyjä ja täysin moitteettomassa kunnossa. Silti hinta on murto-osa alkuperäisestä kaupan hyllyn hinnasta. Itse en ole ostanut Karkille yhden käden sormia enempää vaatteita uusina, olen tehnyt vain ja ainoastaan loistavia kirpputorilöytöjä. Ja lahjaksi on tyttö saanut jos jonkinmoista tuliterää hepenettä. Silti on tyttö kulkenut siisteissä ja ainakin mun silmää miellyttävissä vaatteissa. Kirpputorikävijänäkin kehittyy, silmä oppii löytämään ne parhaat pöydät ja yksilöt valtavasta tarjonnasta. Esittelen itselleni löytämiä juttuja pikkuhiljaa kuvien kautta, kun sellaisia saan räpsittyä. Koska olen vasta aloitteleva bloggari, ei minulta löydy tuliterää järkkäriä eikä todellakaan kuvaajanlahjoja, joten pahoittelut siitä, että tänne tulevat kuvat tulevat olemaan itse otettuja tökeröjä iphonelaatuisia selfieitä. Nyt alkuun kun oppisi edes muistamaan kuvata vähän useammin. Pikkuhiljaa hyvää tulee pätee kaikkeen, eikö?!
 
Torstain halusin pyhittää Kimmolle ja Karkille, koska koko keskiviikon olin poissa kotoa. Ja toiseksi Kimmo menee viikonlopuksi poikien mökkireissulle, joten oli kiva nähdä häntäkin välillä. Aamulla juoksin lenkin ennen töihin lähtöä, vaikkakin Karkin huonosti nukuttu yö meinasi saada minutkin kääntämään kylkeä ja jäädä nukkumaan tunniksi pidempään. Mutta onneksi nousin ylös, kyllä se aamulenkki piristää aina kummasti! Töiden jälkeen siis suoraan kotiin murujen luo. Käytiin täyttämässä jääkaappi k-supermarkettien superpäivillä, ja tulihan sieltä taas ostettua kilo irtokarkkejakin, hupsista! Tarkoituksena kuitenkin on, ettei ne kaikki päädy mun kurkusta alas, vaan että viikonlopun vieraatkin söisivät osan, mutta siitä sitten viikonloppuna lisää. Leivoin myös mustikkapiirakan viikonlopun vieraille ja annoin Karkin remuta kylvyssä pitkät pätkät.
 
Perjantaina väsytti aamulla jo ihan tosissaan ja nenäkin oli täysin tukossa, mutta siitä huolimatta tsemppasin ja lähdin salille. Onneksi, sillä tällä kertaa jalkatreeni kulki erittäin hyvin, vaikka nenä tukkeessa olikin. Lämmittelin juoksumatolla 10 min, jonka jälkeen tein seuraavanlaisen treenin: smithissä kyykkyjä 4 sarjaa, jalkaprässissä 4 sarjaa, jalanojentajassa etureisiä 4 sarjaa ja smithissä askelkyykkyä molemmille jaloille 2 sarjaa. Jokaisessa välissä tein vatsoja rullalla, leuanvetotangossa tai laskevassa penkissä. Hiki tuli ja reippaana töihin.
 
Pian pääsen viikonlopun viettoon; sen kivoista ja vähemmän kivoista jutuista tarinoin taas ensi viikolla. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti