perjantai 26. syyskuuta 2014

Arkiviikon hulinat

Nyt on jo perjantai, enkä ole mitään kertonut tämän viikon touhuista töiden lisäksi. Maanantaina ja tiistaina olin Heidin kanssa testailemassa tällä kertaa Länsikeskuksen Elixiaa. Myös elokuun s-ryhmän ostokset -vihkosessa oli nimittäin viikon tutustumispassiin kuponki. Ja olihan se kyllä hieno paikka. Etenkin saunaosasto. Aloitin tällä viikolla ensimmäistä kertaa kokeilemaan 4-jakoista ohjelmaa, maanantaina tein olkapäitä ja ojentajia, tiistaina rintaa ja hauista. Uusi sali ei ehkä ole paras mahdollinen kokeilupaikka, koska joutuu hakemaan painoja uusissa laitteissa, mutta siitä huolimatta taisi treeni kuitenkin osua oikeaan paikkaan. Molempina päiviä hyvän treenin jälkeen saunottiin normi-, infrapuna- ja höyrysaunassa vielä toinen pitkä tovi. Tiistaina myös Minna oli saunomisissa mukana ja pulahdin jopa 2 kertaa kylmävesialtaaseen saunomisten välillä (10 astetta). Kuvia näiltä päiviltä mulla ei ole lainkaan, koska etenkään noin suositulla ja tasokkaalla salilla en kehdannut heilua kamera kourassa. Jos asuisin vieressä, tahtoisin ehdottomasti käydä tolla salilla. Tosin, juurikin noi saunat on se asia, mikä siellä houkuttaa, ja mulla ei ehkä olis aikaa yleensä siellä istuskella, ainakaan aamureenin jälkeen. Oma sali on aina tuttu ja turvallinen ja etenkin ihanan hiljainen "maalaiskuntosali". 
Hyvä lounassalaatti.

Keskiviikkona pidin lepopäivää liikunnasta ja vietin aikaa vain kotona. Olinhan kaksi arki-iltaa ollut jo pitkän ajan poissa kotoa ja nähnyt Karkkia harmittavaisen vähän. Keskiviikko sujahtikin ohitse arkiaskareissa, siivoillessa ja loppuviikon ruokia laittaessa. Ja tietenkin myös Karkin kanssa touhutessa.
Karkki.

Torstaina otin itseäni niskasta taas kiinni ja heräsin klo 4.45 aamusalille. Herääminen on yhtä tuskaa, mutta pikkuhiljaa salilla fiilis kohoaa kattoon. Ja etenkin pimeänä ja sateisena iltana ei voi olla tyytyväisempi, kun on jo aamulla treenaillut, eikä tarvi lähteä lämpimän teekupin ääreltä enää mihinkään. Tein salilla selkäpäivän ja koska olin taas ainut aamuvirkku, kehtasin napsia kuviakin suomipopin pauhatessa. Onneksi kävin piristämässä itseäni kunnolla, sillä klo 8:00 oli taas edessä piinapenkki nro 2. 11 puudutuspiikin piston jälkeen oli koko naama puuduksissa ja turvonnut. Ja leuka särkenyt vähän vielä tänäänkin. Mutta mä selvisin tästäkin! Enää ei ole jäljellä kun..... Torstain työpäivän sinniteltyäni buranan voimin vietiin Karkki illalla puistoon leikkimään ja tehtiin taas vähän kotiaskareita. Väsy tulee tosi aikaisin, kun on herännyt niin aikaisin, joten vällyjen alla olin jo ennen kello yhdeksää. 
Salijuttuja.
Puistossa.

Perjantainakin aloitin aamun aikaisella salilla, vuorossa oli neljäs treenipäivä tähän viikkoon, jalat. Ja hyvä treeni olikin, kun taas sain yksinäni leikkiä kameran kanssa. Tänään työpäivän jälkeen on edessä mukava viikonloppu, tuskin maltan odottaa! Ohjelmassa on yökyläilyä ihanan ystävän luona, uintia, tuparit/valmistujaiset ja iso-mummon kaalikääryleitä. Mutta näihin palailen taas ensi viikon puolella. Mukavaa viikonloppua myös sulle! 

2 kommenttia:

  1. Täytyy nostaa hattua sulle, itse kun en ole aamuliikkuja sitten ollenkaan. :D Jopa aamulenkit ennen aamiaista ovat nihkeitä, ei vaan luista sitten yhtään.

    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) Mullakin kyllä kulkee treeni paremmin iltaisin kun on päivän energiat alla, mutta useimmiten vaan iltaisin on niin paljon kaikkea touhuttavaa, että jos tahtoo liikkua, on pakko liikkua aamulla.

      Poista