maanantai 22. syyskuuta 2014

Tää on parasta just nyt!

Mulla oli jälleen kerran ihan huippu viikonloppu, kuten ehkä otsikostakin voi päätellä!

Perjantai-aamuna, tai tarkemmin aamuyöllä mun käsityksen mukaan, heräsin jo 4.30!! Karkki inahteli sängyssään, enkä saanut enää unta, joten päätin pukea vaatteet niskaan ja lähteä salille. Jalka + vatsa -treeni kulki superhyvin aikaisesta ajasta huolimatta. Sain olla suurimman osan ajasta ihan yksikseni, joten uskalsin napsasta muutaman kuvankin tällä kertaa. Sain myös valita itse radiokanavan, suomipopin, koska olin ensimmäinen. Aamun toinen vakiotreenaajamies sai tullessaan nyt tyytyä tähän ainaisen radio rockin sijaan. 
Salilla 05:10.

Töiden jälkeen vietin koko perjantai-illan Karkin seurassa. Katsottiin hyviä ohjelmia, syötiin herkkuja ja mentiin ajoissa nukkumaan. 
Äidin ja tyttären laatu-aikaa! 
Kun on pieni hetki omaa aikaa: päivällistä ja salkkarit! 
Äidin iltaherkut kun Karkki nukkuu. 

Lauantaina vain elämää -ohjelman parissa vietetyn rauhallisen aamiaishetken jälkeen lähdettiin jälleen treffaamaan "valmennusäitejä", tällä kertaa Iinan upeaan kotiin. Me mentiin Karkin kanssa paikalle juosten ja alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen jaksoin juosta takaisinkin Iinan kattaman herkullisen aamiaisen jälkeen. Oli taas kiva nähdä niin lapsia kuin aikuisiakin. Karkkikin nukahti vaunuihin istuvaltteen välittömästi kivan leikkihetken päätteeksi. 

Kotona iski vaihteeksi nälkä, ja koska aikutaulu oli tiukka, Kimmo kävi hakemassa meille herkkua, kebabia. Pakattiin auto, vietiin Karkki mummonsa hellään huomaan ja ajeltiin mökille. 

Meillä oli ihan huippuhauska ilta/yö! Oli lämmin ilma, hyvää seuraa, musiikkia, kepeä tunnelma, sauna, lautapelejä, hyvää ruokaa ja etenkin juomaa. Sinä iltana muutaman kerran soinut Robinin tää on parasta just nyt -biisi sopi niihin hetkiin paremmin kuin nenä päähän. Ilta venyi hyvässä tunnelmassa pitkään aamuyöhön saakka. 
Laadukkaat kuvat illasta. 

Aamulla oli vähän väsynyt tunnelma, mutta kahvin ja tukevan aamiaisen jälkeen jaksettiin reippaasti siistiä paikat ja lähteä hakemaan murua mummolasta. Jälleen kerran oli tyttö viihtynyt paremmin kuin hyvin. Lähdettii Karkin kanssa samantien perinteisesti jokasunnuntaiseen tapaamme Papille syömään herkullista lohikeittoa ja pannaria. Loppu sunnuntai-ilta mutustettiin sipsejä kotisohvalla ja paineltiin nukkumaan rättipoikkiväsyneinä ennätysaikaisin. 

Oliko sulla yhtä hauskaa kun mulla viikonloppuna? 

2 kommenttia:

  1. Ohoh ootpa ollu reipas kun oot noin aikaseen menny salille :)!
    Ite muistan kerran Eetun pikkuvauva aikaan kun hän oli huutanu vähän väliä ja Tuomas sanoi, että lepää välillä ja hän katsoo poikaa loppu aamuyön. Olin niin kiukkunen, että lähdin purkamaan mieltä salille :D. Kiukku jäi sinne sitten ja kotiin tullessa poikakin oli jo rauhottunu.

    Kiva kun linkkasit blogis! Kirjoitat just minuu kiinnostavasta aiheesta: treenii ja perhe-elämää :)! Liian vähän oon törmänny nimittäin meihin jotka kirjottaa kummastakin aihepiiristä.

    Pyysit antamaan vinkkejä ja kommenttii, niin banneriin kannattaisi valita parempilaatuiset kuvat ja tekstin olisi hyvä näkyä enemmän. Nyt siitä ei oikein saa selvää, että mikä blogin nimi on. JA kannattaa ottaa pois kommentoinnista tuo "todista ettet ole robotti" -se on tosi ärsyttävää :D. Se riittää, että pitää kommentoinnin hyväksynnän päällä, jos haluaa siis tarkistaa kommentin ennen julkistamista.
    Profiilikuvasi on tosi nätti ja postaukset vaikuttaa minuu kiinnostavilta. Liityinkin lukijaksi :)!

    -Tiina
    http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
  2. Sali on usein paras mielen purkaja mullakin, oli kellonaika mikä tahansa :) kovin usein en kyllä taida jaksaa mennä ihan viiden aikaan aamulla.
    Kiitos että jaksoit tulla vilkaisemaan ja että jopa jäit seuraajaksi. Oon jo pitkään seurannut sun blogia (ja nyt myönnän nolona etten ole tainnut kovinkaan montaa kertaa kommentoida, lupaan parantaa tapani!) ja tykännyt kovasti just siitä, että sun elämä on lähellä mun omaa, perhettä ja salitreenejä. Kivointa on seurata just sellaisia blogeja, joissa voi myötäelää ja saada vinkkejä/näkökulmia omaan elämään.
    Ja iso kiitos parannusvinkeistä, koitan pikkuhiljaa parannella kun opin tästä monimutkasesta alustasta enemmän :D

    - Laura

    VastaaPoista