torstai 16. lokakuuta 2014

Herkkutaivaassa!

Luin muutama viikko sitten eräästä blogista Mbakeryn Piece of cake -kahvilasta ja siellä keskiviikkoisin olevasta herkkupöydästä: Wednesday Feast. Ihastuin täysin ideaan ja etenkin kuvissa näkyviin herkkuihin. Ajattelin, että tonne on päästävä joku päivä!

Niimpä me Minnan kanssa ikuisina herkkufanaatikkoina suunnattiin eilen töiden jälkeen Turun kauppahalliin. Ja löydettiin juurikin se, mitä oltiin uskallettu odottaakin. Edulliseen hintaan taivaallisia herkkuja niin paljon kuin maha ikinä vain vetää. Kuin tehty meille siis! 

Tarjolla oli tällä kertaa (vaihtuvuudesta en osaa sanoa kun ekaa kertaa vasta oltiin, mutta aion kyllä varmasti mennä uudestaankin):

- kylmä tomaattikeitto
- kanasalaatti
- aurajuusto-punajuuri-salaatti
- vuohenjuustolla päällystetyt coctailpiirakat
- pehmeitä croisantteja
- valkohomejuustoa
- viinirypäleitä
- ananasta

- jotakin hyvää mehua/limsaa
- kahvia

- pannukakkua kera hillon ja vaahterasiirapin
- kahta erilaista kakkua

Ja kyllä maistui! Syötiin niin että napa paukkui ja viihdyttiin sulkemisaikaan asti. En voi muuta kuin suositella erittäin lämpimästi kaikille arjen pienistä luksushetkistä nauttiville, jotka haluavat luksuksen sopivan vähän ohuemmallekin lompakolle. 

Tämän Wednesday Feastin (klo: 15-18) lisäksi kahvilassa on perjantaisin samaan kellonaikaan Cake Heaven ja lauantai aamuisin vielä Saturday Breakfast (klo: 8-11). Mun on ainakin pakko kokeilla myös tota perjantain kakkutaivasta joku kerta. Ja nämä saisi vielä pientä lisäkorvausta vastaan kuoharin kera. 

Tämä ei ole maksettu mainos, tahdoin vain kertoa kivasta kokemuksesta ja uudesta suosikkikahvilasta etenkin kaikille Turun seudulla asustaville. Käykää ihmeessä kokeilemassa! 

http://mbakery.fi/pieceofcake/herkkupoyta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti