maanantai 27. lokakuuta 2014

Rentouttava viikonloppu takana!

Joskun nautin myös suunnattomasti rauhallisista viikonlopuista, jotka koostuvat kiireettömästä ajasta perheen ja ystävien kanssa, liikunnasta, herkuista ja hyvistä yöunista. Tämä viikonloppu oli sellainen.
 
Perjantaina mentiin töiden jälkeen valmennusäititreffeille P:n luokse koko porukka. Oli kiva nähdä, kun tytöt touhusivat keskenään ja ihastelivat koiraa. Oli myös kiva jutella aikuisten kanssa herkullisen tarjoilun parissa. Pari tuntia hurahtikin nopeasti, mutta onneksi sovittiin uudet treffit jo heti seuraavaan viikkoon. Loppuilta menikin herkkujen parissa kotisohvalla vain elämää ja toisenlaiset äidit -ohjelmia katsoen. 

Karkki valmennustreffeillä.

Lauantaina oli ihana taas syödä rauhassa aamiaista ilman kiirettä. 

Kiireettömän aamun touhuja, Karkki ilmeisesti matkii äitiä.

Silti pääsin lähtemään salille aikaisin tekemään rinta-hauis-treeniä. Sen verran hyvän treenin sain aikaiseksi, etten sillä käsien tärinän määrällä pystynyt edes kulmakarvoja nyppimään. Lähdettiin Karkin kanssa länsikeskukseen taas kirppistelemään kaverin kanssa sovittuja treffejä odotellessa. Ja hyvä että mentiin, sen verran ihanan "edustus"-takin Karkille löysin! 

Uusi takki.

Tästä olikin hyvä jatkaa maha kurnien ystävän kanssa jälleen kerran pizzabuffaan. Saatiin syödä todella rauhassa ja vaihdella kuulumisia pitkästä aikaa oikein ajan kanssa, sillä Karkki jaksoi touhuta yksikseen leikkipaikassa todella hyvin. Siinä hurahtikin 3 tuntia nopeasti. Pian kotiin tultuamme tuli Minna meille saunomaan ja katsomaan leffaa kera herkkujen, tottakai. 

Dippivihannekset!

Karkki innostui kovin kummitädin seurasta ja jaksoi touhottaa pitkään iltaan päivän leikeistä huolimatta. Tosin, sänkyyn päästyään tyttö nukahti kuin saunalyhty. Saunottiin ja alettiin katsomaan step up 3 -leffaa. Sisko sai katsoa leffan loppuun yksinään, kun tämä väsynyt äiti nukahteli pitkin leffan. Ja ei, leffa ei ollut huono, taisin vain olla ihan liian väsynyt. Sainkin nukuttua pitkät ja hyvät unet tuona yönä, kun ei Karkkikaan herännyt toihukkaan päivä päätteeksi kertaakaan!! 

Sunnuntai alkoi levänneenä aamiaisella ja ulkoilulla. Käytiin Karkin kanssa puistossa ja touhuttiin omassa pihassa. 

Puistossa

Sitten suuntasinkin taas salille tekemään viikon viimeistä treeniä: jalkoja ja vatsoja. Tänään tuntee tehneensä, joten osui treeni oikeaan paikkaan. 

Salilla.

Päivällä käytiin taas Papilla syömässä pihvejä ja näkemässä perhettä. Loppu sunnuntai ilta meni vähän siivotessa ja yritettiin me koko perheen elokuvaakin seurata. Huonolla menestyksellä, kun Karkin huomio oli ensin lähinnä dippi-kastikkeessa ja sitten pyydettiinkin jo Doraa ruutuun. 

Tälläisen viikonlopun jälkeen maistuu arkikin paremmin, kun ei ole univelkaa alla jo valmiiksi, joten virkeää viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti