perjantai 24. lokakuuta 2014

Viikkokatsaus # 43

- Maanantai

Hävettää myöntää, mutta maanantaikin meni vielä laivareissusta & väsymyksestä toipumiseen ja mässäilyyn. Sain kyllä onneksi vähä siivottua ja treffattua kaveria, joka tuli meillä käymään. Mutta illan pimeinä tunteina en mennytkään salille, kuten yleensä, vaan sorruin käymään lähikaupassa hakemassa karkkia, ruissipsejä ja dippiä. Huhhuh, rankalla huvilla on rankat seurauksetkin. Vaikka oli kivaa, ei tarvitse ihan heti ottaa uusiksi. Lötkömötkö päivät ei sovi mulle!

- Tiistai

Meni jokseenkin jo pirteämmissä merkeissä. Heidi tuli meille V:n kanssa ja lähdettiinkin melkein heti puistoilemaan. Oltiin vain hetki ja käveltiin vain pieni lenkki, kun kylmyys jotenkin tunki luihin ja ytimiin asti. 


Paljon mukavampi oli höpötellä meillä lämpimän teen äärellä lasten iloista touhuntaa seuraten. Lasten iltapuurojen jälkeen lähdin Heidin kanssa samalla ovenavauksella vielä tekemään viikon ensimmäisen salitreenin. Kello oli jo melko paljon, joten salilla oli mukavan hiljaista. Sain aikaiseksi todella tehokkaan selkätreenin. Ja nautin "pitkän" tauon jälkeen hikoilusta ja mukavuusalueen ylityksistä. 


- Keskiviikko

Tämä päivä menikin aika pitkälti töiden jälkeen kotihommia tehden ja kaupassa käyden. Karkki sai valita kaupasta itselleen Dora-dvd:n vähän niinkuin 1,5-vuotis lahjaksi. Olisimpa saanut ikuistettua ne ilmeet; onnen, kun tunnisti Doran kannessa ja valinnanvaikeuden, kun olisi tahtonut ottaa molemmat dvd:t mukaansa. Karkin iltaruokailujen jälkeen lähdin taas salille. Ja siellä oli ihan liikaa porukkaa, joten päätin tehdä olkapää/ojentajat -treenin tänään. Siinä kun pääsee aika pitkälle jo irtopainojenkin kanssa. Hyvin sain tuntumaan ja fiilis oli korkealla! Kotona vielä täyteltiin Kimmon kanssa neuvolan hyvinvointilomakkeita ja todettiin, että meillä on kyllä kaikki aikas hyvin <3 aina vois tottakai jollakin osa-alueella mennä vielä paremmin, mutta kannattaa olla tyytyväinen siihen, mitä on!

 
- Torstai

Karkki 1,5-vuotta <3 Milloin siitä tuli näin iso tyttö?! Ison tytön tarinoita pääsee lukemaan eilisestä postauksesta. Torstaina meillä oli osuvasti 1,5-vuotis neuvola jonne mentiin koko perhe. Yli tunnin verran höpöteltiin neuvolatädin kanssa ja Karkki oli mukavasti kasvanut omilla käyrillään. Tempperamenttinen touhuuja.

Neuvolan odotushuoneessa.

 Neuvolan jälkeen vein Karkin kaverini ja hänen lastensa kanssa leikkimään mehukattimaahan merkkipäivän kunniaksi. Virtaa, menoa ja meininkiä riitti ja tyttö nautti! Mikä on tietenkin tärkeintä, vaikka tottakai myös äiti pääsee helpommalla turvallisessa leikkiympäristössä. Oli kiva nähdä tätä kaveria ja hänen ihania lapsiaan pitkästä aikaa! 




Illalla kuskasin väsyneen vilperin kotiin iltapalalle. Meidän piti mennä Kimmon kanssa yhdessä juoksemaan, muttei isimies enää jaksanutkaan, joten lähdin itse vielä pienelle iltalenkille. Ensimmäinen juoksu pakkassäässä pitkiin aikoihin ja kylmyys sai pinkomaan vielä kovemmin, kuin normaalisti. Hikikin tuli vasta sisälle tultaessa, sen verran kylmä oli. 



- Perjantai

Väsynyt, mutta helpottunut fiilis siitä, että alkaa viikonloppu! Pari viimeistä yötä on mennyt Karkin osalta levottomasti, joten koko perheen univaje on jo aika pilvissä. Mutta ehkä me ens yönä nukutaan pitkään, toivottavasti! Työpäivää jo piristää tänään lounas ystävän kanssa. Illalla olis tarkotus taas treffata pitkästä aikaa koko valmennusäitiporukkaa P:n luona isit mukaanlukien, kivaa!!

Mukavaa alkavaa viikonloppua itse kullekin! :)

P.S. Kiinnostaako kuulla neuvola-mittoja ja kuulumisia enemmänkin?!

6 kommenttia:

  1. Ihana toi sekasotkutukka kuva :D Just tolta meijänkin esikoinen näyttää jos käydään SnadiStadissa!

    http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos, se on kyllä hauska kuva! Ilmeisesti SnadiStadi on jokin samantapainen leikkimaailma? Noi on kyllä niin kivoja paikkoja sekä lapsen että aikuisen kannalta.

      Poista
  2. Onpas meillä samanikäiset neidit :) Täällä tuli 19.pvä, sunnuntaina 1,5v täyteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo :) täytyykin käydä kurkistamassa teidän neitiä sun blogissa!

      Poista
  3. Mun pitäisi kanssa joskus kokeilla iltasalia pojan mentyä nukkumaan. Oon vaan aina tottunut käymään siellä aina viimeistään siinä illansuussa että jotenkin en osaa lähteä enää niin myöhään liikkeelle vaikka illalla siellä olisi kunnolla aikaa treenata eikä tarvitsisi vilkuilla kelloa kokoajan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, illalla voi olla ihan rauhassa kun tietää, ettei se ole oman pikkuisen ajasta pois :)

      Poista