perjantai 10. lokakuuta 2014

Viikkokatsaus # 41

Tässä tämän arkiviikon puuhailut (kuvia on vähän heikosti, kun kännykällä tätä julkaisen, mutta pistän vielä tänään ilmestyvään kengurumeininki-postaukseen kameran kuvat):

-Maanantai

Käytiin taas perinteisesti jääkaapin täyttöreissulla koko poppoon voimin ja hoidettiin kotia kuntoon. Leivoin myös pikaisesti porkkanakakkua loppuviikon vieraille. Illalla vielä Karkin mennessä nukkumaan painelin salille tekemään nelijakoisen ohjelman ensimmäistä osaa: olkapäitä ja ojentajia. Treeni kulki kivasti täpötäydestä salista huolimatta. 

-Tiistai

Kaverini tuli tyttökaksostensa kanssa kyläilemään iltateelle ja porkkanakakulle. Karkki oli välillä kovinkin mustasukkainen musta kun sylittelin vauvoja, välillä taas tytön oma hoivavietti heräsi ja piti päästä kaksosia silittelemään. Illalla viimeiseksi vielä painelin taas salille, tällä kertaa oli jo hiljaisempaa. Tein selkää. 

-Keskiviikko

Tänään oli Karkilla tärkeä päivä oikein kahden tapahtuman saralla; ensimmäinen phh-kuvaus ja ensimmäinen konsertti. Toinen näistä ei äidin kovista odotuksista huolimatta kuitenkaan mennyt ihan niinkuin strömsöössä, nimittäin valokuvaus. Karkki oli hoitajan antamien tietojen mukaan itkenyt koko kuvauksen ajan ja kuvat oli epäonnistuneet. Ilmeisesti orastava eroahdistus-kausi on saanut Karkin pelkäämään vierasta kuvaajaa ja tilannetta. Noh, ehkä saan ensi vuonna sitten sitäkin suloisemmat kuvat mun tytöstä. Illalla järjestettiin varhaiskasvatuksen vuosijuhlan kunniaksi ilmainen Kengurumeiningin konsertti, johon lähdettiin koko perheen voimin. Tästä lisää omassa postauksessaan kuvien kera. Illalla tyttö nukahti kuin saunalyhty ja äiti pääsi vielä juoksulenkille yksikseen nauttimaan ulkoilusta. 

-Torstai

Tänään Heidi haki Karkin hoidosta, jotta pääsisimme kaikki Caribialle uimaan. Heidin poppoolla oli vauvauinti 16.30, joten en olisi kerennyt hakemaan Karkkia ja olisi tullut turhaa edestakaisin ajoa. Karkki oli vielä käyttäynyt esimerkillisesti, joten toivoa uudesta uintikerrastakin taitaa olla, vai onko Heidi? Ja voi että miten Karkki taas nauttikaan lämpimässä lastenaltaassa olosta. Hän sai heti vähän vanhemmasta tytöstä seuraa ja yhdessä he laskivat moneen otteeseen liukumäkeä. Yhteensä tunti oltiin altaassa ja Karkki jaksoi hienosti kahlailla ympäriinsä vyötäröön asti yltävässä vedessä. Vauvauinnin jälkeen myös Heidin perhe liittyi seuraan. Saunoa ei uinnin päälle enää paljoa jaksettu ja nälkä kalvoi vatsaa, joten paineltiin kaikki koteihimme pikaisesti. Masun kun sain täyteen, vähän jaksoin vielä kotona siivoskella ja vain rentoutua toisenlaisten äitien jakson ja teen parissa. Olipas tämä jakso jotenkin erityisen liikuttava, varsinkin, kun hetki ennen ohjelman katselua sain kuulla, että Karkille on syntynyt serkkupoika <3 

-Perjantai

Koska Kimmolla on tänään pekkanen, ei mun tarvinnut viedä Karkkia hoitoo ennen töitäni, joten pääsin pitkästä aikaa vähän inhimillisempään aikaan aamusalille! Tein rintaa ja hauista ja kulkikin jotenkin aivan erityisen hyvin. Ehkä perjantai-fiilikselläkin on oma vaikutuksensa treenin kulkuun. Töiden jälkeen oli ystäväperheen tarkoitus tulla kyläilemään, mutta siellä olikin esikoinen päättänyt, ettei yöllä nukuta, joten tämä ilta vaihtuikin oman perheen kesken vietettäväksi. Tarkoitus olisi ainakin katsoa vain elämää ja tehdä pizzaa. Pakko se on varmaan taas muutama karkkikin perjantain kunniaksi itselleen suoda! Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Ja kaikille innostuneille turkulaisille äitibloggaajille;

Tutustuin mamabloggaajiin ja kiva yhteisö onkin, mutta, siellä on todella paljon ihmisiä ympäri suomea ja vaikea löytää tiettyjä keskusteluja, joten tein uudet ja hyvin yksinkertaiset sivut vain ja ainoastaan meille Turun seudulla asuville mammoille. Jospa näin saataisiin helpommin äänemme kuuluviin ja blogitapaamisia aikaiseksi. Liittykää siis innokkaasti mukaan yhteisöön! 

3 kommenttia: